DMI: Så meget sne er der på vej

Foto: Redaktionen

Ifølge DMI falder der en del sne i morgen onsdag.

De fleste danskere der var sent oppe i aftes, kunne se sneen falde over det meste af landet.

Tøsne dryssede ned fra himlen, men på grund af den milde temperaturer betød det også, at sneen allerede var væk igen i morges, da folk skulle på arbejde.

Læs også

Ægtemand vil tage et billede af konen inden stort maratonløb: Blev forstyrret af klam detalje i baggrunden

Til gengæld så er der stor sandsynlighed for, at mange danskere vil opleve sne i denne uge. Særligt hvis man er bosat i den nordlige del af landet.

Her melder DMI nemlig ud, at der vil komme store mængder sne.

Onsdag bliver klart den ‘værste’ dag, hvor DMI allerede i går udsendt en kategori 2-varsel, da der ventes snestorm.

I alt ventes der onsdag alt falde op til 30 centimeter sne, men trods de store mængder, så ventes det ikke, at sneen vil blive liggende.

DMI har skrevet følgende om onsdagens kommende sne:

“Onsdag ventes der at falde 15-30 cm tøsne i den nordlige del af Jylland. Temp. vil ligge fra omkring frysepunktet til et par graders varme, og samtidig bliver det blæsende med frisk vind til kuling fra øst.” lyder det fra DMI, der fortsætter:

“Det er et kraftigt lavtryk over Nordsøen, der sender fronten med sne op over landet fra sydvest. I de nord- og østlige egne vil nedbøren falde som sne, men i de sydøstlige egne går sneen dog efterhånden over i regn. Resten af landet får også en del nedbør, men her forventes den at falde som regn eller måske slud.” lyder meldingen.

Der ventes at falde sne onsdag, torsdag, fredag og lørdag, mens der igen ventes flere dage med sne i den kommende uge. Hvorvidt det bliver liggende, vil tiden vise.

Læs også

Han skulle købe tyggegummi i Lidl: Lavede denne pinlige brøler ved kassen