DMI: Se hvornår den kraftige blæst stopper

Foto: Shutterstock.com

Der er desværre ikke udsigt til, at det kraftige blæsevejr vil stoppe i løbet af denne uge.

Uanset hvor i landet man befinder sig, vil der være stor sandsynlighed for, at man er blevet blæst godt og grundigt igennem de seneste par uger.

Det kommer du også fortsat til at blive, for der er ikke udsigt til, at blæsevejret kommer til at stoppe i denne uge. Lige med undtagelse af onsdag hvor det kraftige blæsevejr vil tage sig en lille pause.

Læs også

Fødevarestyrelsen advarer mod kamillete: Kan give leverskader

I dag tirsdag er der fortsat en kategori 1-varsel fra DMI, hvilket skyldes, at der kommer en meget kraftig vind fra vest, og det vil få vandstanden til at stige flere steder i landet.

Der kommer perioder med lidt eller nogen sol, men ellers bliver det skyet med en del byger. Temperaturen forventes at ligge på mellem 5 og 7 grader.

Kulde men vinden stopper

Onsdag forventes en højtryksryg at stabilisere vejret, men ellers vil det ustadige og blæsende vejr fortsætte.

Det betyder, at der vil komme kraftig blæst både torsdag, fredag, lørdag og søndag, og vi skal faktisk helt hen til mandag, før det ligner, at der kommer et stop i den kraftige vind.

Ifølge DMI vil mandagen gå hen og blive med ustadigt vejr, men til gengæld skulle vinden aftage. Mens vi kan glæde os over mindre vind, så vil temperaturen desværre falde, så det tegner til, at uge 9 kan gå hen og blive en kold uge.

Læs også

Tragisk Taxatur - Kvinde døde på bagsædet

 

 

Dagens Gossip