DMI: Slut med god varme – Sneen er på vej

Foto: Shutterstock.com

Bedst som vi lige var begyndt at kunne smide jakkerne i solen, så skal de til at på igen. DMI fortæller nemlig, at de skruer alvorligt ned for temperaturen, og samtidig kan vi også snart forvente sne.

Det danske vejr er utrolig svært at gøre sig klog på. Det var de færreste, der havde regnet med, at forrige sommer ville gå hen og blive så varm, og der var heller ingen der havde regnet med, at det pludselig ville være så lunt i februar, der ellers plejer at være den måned, hvor der er koldest og hvor vejret er dårligst.

De seneste dage har dog været stik det modsatte. Der har været høj sol og temperaturer op mod knap 16 grader er blevet målt. Vejret i februar har sat rekorder for det varmeste, vi nogensinde har haft det så tidligt på året.

Desværre så fortsætter det altså ikke lige foreløbigt, og hvis du var en af dem, der allerede havde smidt jakken, så bør du begynde at tage den på igen. De højere to cifrede varmegrader er nemlig fortid for en stund og i stedet må folk vænne sig 5 grader. DMI meddeler nemlig, at temperaturen i dag bliver mellem 5-10 grader rundt omkring i landet, i nat bliver det til gengæld rigtig godt.

Her skriver DMI, at der vil komme helt ned til tre minusgrader.

”Temp. ned mellem 3 graders frost og 2 grads varme. Svag til let nordlig eller skiftende vind,” lyder det på DMIs hjemmeside.

En kølig weekend

Der er desværre heller ikke udsigter til, at weekenden skulle blive meget bedre. Fredag bliver det tørt med nogen sol, og der kan forventes temperaturer mellem 4 til 8 grader, mens det lørdag bliver endnu køligere, hvor der kan forventes at være mellem 3-6 grader.

Søndag stiger temperaturen lidt igen, da det bliver mellem 6-9 grader, og i starten af næste uge skal vi heller ikke forvente at komme over 10 grader.

Når vi kommer hen i midten af næste uge, så advarer DMI mod, at der pludselig kan komme sne, og at det vil blive endnu koldere.

”Ustadigt med byger, til dels med slud eller sne og koldere,” skriver DMI på deres hjemmeside.

Dermed må vi altså væbne os med tålmodighed, indtil vi kan smide jakkerne igen.

Læs også

Vild video: Passagerfly kastes rundt i luften. Folk troede de skulle dø

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip