DMI: Varmen på vej - Her bliver det 12 grader

Foto: Shutterstock.com

Efter et par dage med kulde og stormvejr, begynder det at gå i den anden retning. DMi fortæller, at vi får helt op til 12 grader i weekenden.

Vi nærmer os weekenden med hastige skridt, en weekend der faktisk går hen og bliver ganske varm. Inden vi begynder at kigge på det, skal vi dog lige have gennemgået torsdagen, hvor der ligger en lille advarsel.

I morgentimerne kan der nemlig være både rim- og isglatte veje, så det er med at passe på, når du sætter dig op på cyklen eller ind bag rattet i din bil. Kør forsigtigt.

Læs også

Linse afslører navneændring

Foruden dette byder torsdagen først på enkelte byger, men ellers bliver det tørt med nogen sol. I løbet af eftermiddagen begynder det at regne igen, mens temperaturen vil ligge på omkring 5 grader.

Sent på aftenen og i løbet af natten er der risiko for, at der kommer slud og sne. Temperaturen vil ligge mellem -2 og 3 graders varme.

Helt op til 12 grader

Fredag byder på en tør dag med lidt eller nogen sol, mens det senere på dagen kan gå hen og blive overskyet. Temperaturen vil ligge på omkring de 5 grader, og der kommer lidt skiftende vind.

Temperaturen i løbet af natten vil ligge på mellem 2 og 4 graders varme.

Når fredagen er afsluttet vil vi til gengæld begynde at kunne mærke lidt mere varme. Allerede lørdagen stiger temperaturen en del, da det bliver helt op til 9  grader. Skyet og lidt regn først på dagen, mens der skulle komme lidt mere udbredt regn i løbet af eftermiddagen.

Om aftenen og natten stiger temperaturen lidt, og så vil der være op til 10 grader.

Søndag bliver til gengæld en rigtig lun dag, hvor temperaturen kommer helt op på 12 grader. Selve dagen bliver ganske overskyet og med en del regn, men varmen vil ikke være til at tage fejl af.

Stedvis kan der komme vindstød af stormstyrke, men det skulle langt fra blive lige så slemt som de foregående dage.

Læs også

Tragisk ulykke: 34-årig mister livet - 'De strejfede bare hinanden'

 

 

Dagens Gossip