DMIs prognose: Resten af sommeren bliver køligere

Foto: Shutterstock.com

Det er bare med at nyde solen disse dage, for der er ikke udsigt til, at sommeren i Danmark bliver særligt varm.

Hvis du synes de temperaturer vi har i øjeblikket er perfekte, så er det bare med at nyde det. Det er nemlig ikke sikkert, at vi får en så fantastisk sommer i år.

Tager man et kig på DMIs sæsonprognose, så er der nemlig risiko for, at sommeren bliver køligere end den plejer at være, når vi rammer både juli og august.

Læs også

Life hack: Sådan finder du den perfekte vandmelon

Allerede i slutningen af juni begynder temperaturen at dale, så den ikke kommer til at overstige 20 grader, men når vi rammer juli og august ventes temperaturen ikke at stige voldsomt.

Ifølge DMIs langtidsmeteorolog Martin Lindberg, så ligner det i øjeblikket, at temperaturen for juli og august kommer til at ligge under det normale.

“I gennemsnit ser temperaturen ud at ende lidt under det normale, mens nedbørsmængderne ventes at ligge omkring eller noget under det normale.” lyder spådommen for juli, inden Martin Lindberg fortæller om august:

“I gennemsnit ser temperaturen ud at ende omkring eller noget under det normale. Nedbørsmængderne ventes at ligge omkring det normale dog med en ret stor usikkerhed grundet mulighed for lokalt større nedbørsmængder i forbindelse med byger.” lyder det fra meteorologen.

 På den korte bane kan vi heldigvis glæde os over, at temperaturen er ganske høj og med en del sol.

De næste par dage ventes temperaturen at ligge på 23 grader, og der ventes godt med sol de fleste af dagene.

Læs også

Kvinde lægger selfie på nettet: Har glemt at “rydde op” i baggrunden