Donald Trump kommer til Danmark - Det skal han lave her

Foto: Shutterstock.com

Den amerikanske præsident har bekræftet rygterne om, at han besøger Danmark i efteråret. I starten af september lægger Donald Trump altså vejen forbi Danmark, hvor han umiddelbart skal snakke Grønland.

Tidligt i går kunne man allerede læse rygter om, at den amerikanske præsident Donald Trump, havde tanker om at lægge vejen forbi Danmark i løbet af efteråret. I går aftes bekræftede Det Hvide Hus det rygte, og det samme gjorde statsministeriet, hvor Mette Frederiksen udtalte sig om det kommende besøg fra den amerikanske præsident.

Donald Trump havde allerede planlagt, at han skulle et smut til Polen den 1. september, og det er umiddelbart herefter, at præsidenten lægger vejen forbi Danmark. Den 2-3. september får Danmark altså besøg af en af klodens mest magtfulde mænd.

Læs også

Se billedet: Teenagere byder Trump velkommen med gigantisk penis

Det bliver første gang, at Danmarks nye statsminister, Mette Frederiksen, skal være vært for en statsleder i Danmark. Det vides dog ikke præcis, hvad planen er for præsidentens visit i Danmark.

Kommer for at snakke Grønland

På TV2 har deres korrespondent, Jesper Steinmetz, skrevet en lyn-analyse af det kommende Donald Trump-visit, og han føler sig overbevist om, at Trump har Grønland på sin agenda, når han kommer til Danmark.

Ifølge korrespondenten frygter Donald Trump nemlig, at Kina og Rusland har fået for stor interesse for Grønland, og det vil han gerne se lidt nærmere på.

“De senere år har amerikanerne samtidig været bekymrede for, om Kina og måske også russerne, skal få lidt for store interesser i Grønland. Derfor vil det utvivlsomt stå øverst på dagsordenen under Trumps visit i Danmark,” skriver Jesper Steinmetz til tv2 med henblik på, at USA tidligere har haft militærbase på Thule.

Det er Donald Trumps første visit i Danmark, som præsident for USA.

Læs også

Offentlig ansat dukkede ikke op på arbejde i 6 år - Ingen lagde mærke til det

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip