DR afslører fremtiden med Disney Sjov

Foto: Shutterstock.com

Der har længe været forhandlinger mellem DR og Disney om endnu et år med Disney Sjov. Der er dog først her knap halvanden måned før deadline, at der er kommet en ende på forhandlingerne.

Siden 1991 har det været muligt at sætte sig foran tv-skærmen og se Disney Sjov. I første omgang var det tirsdag eftermiddag, men det ændrede sig hurtigt, så det i stedet blev om fredagen.

Siden da har det aldrig rigtig været fredag, hvis ikke det har været muligt at se Disney Sjov klokken 19:00 om aftenen, men den tradition var ved at slutte. DR havde nemlig svært ved at få sikret sig en ny aftale med Disney tidlgere på året, hvilket ville betyde, at der ikke ville blive sendt mere Disney Sjov fra 2020.

Forhandlingerne mellem DR og Disney fortsatte dog, og det er der nok rigtig mange børn og forældre, der er rigtig glade for. For nu kan Troldspejlets-værten Jackob Stegelmann fortælle, at de to parter er nået til enighed, og dermed vil der atter være DIsney Sjov og Disneys Juleshow i 2020.

Aftalen lyder dog kun på et år, og dermed ved man altså ikke, om der fortsat vil være Disney Sjov igen i 2021.

Læs også

Kan man få så meget for sine Disney-VHS? - Se om din Disney-film er guld værd

“Vi laver kun aftaler for et år ad gangen. Det er noget, vi i DR selv har valgt. Nu om dage er tv-universet meget omskifteligt, samtidig med at tv-forbruget falder. Så vurderingen har været, at det - i lighed med andre programmer - er bedst kun at tage et enkelt år ad gangen,” fortæller Jakob Stegelmann til Ekstra Bladet.

Han fortæller også, at formatet kommer til at være det samme, som vi har kendt siden 1991. Der vil således blive sendt to nye serier, mens der også vises to klassikere.

Hvilke serier der kommer til at blive vist i 2020, vides dog ikke endnu. Det er nemlig det, som Jakob Stegelmann er i færd med at udvælge.

Uanset hvilke serier det bliver, så er der nok mange børnefamilier der er jublende lykkelige over denne nyhed, så fredags-traditionerne kan fortsætte mindst et år endnu.

Læs også

Disney afslører alle titler på Disney+

 

Dagens Gossip