DR afslører: Kæmpe tv-hit vender tilbage

For ganske kort tid siden kom der en god nyhed fra Mads Steffensen, der kan berette om, at DRs stor succes fra foråret vender tilbage igen.

Sjældent sad så mange danskere samlet om et program på DR1, som tilfældet var det i begyndelsen af coronakrisen i Danmark. DR havde nemlig kæmpe succes med tv-programmet ‘Fællessang’ hvor Mads Steffensen og Phillip Faber tog danskerne i hånden og sang fællessange.

Læs også

53-årig kvinde frygtede at miste sit job - Så fik hun rædselsfuld ide

Formatet varede dog ikke for evigt og pludselig var Phillip Faber væk fra skærmen igen, hvilket mange danskere ærgrede sig over. Nu er der dog heldigvis godt nyt igen for mange tusinde danskere, da Mads Steffensen netop har afsløret, at det populære program vender tilbage.

Nu vender det tilbage

På Instagram fortæller Mads Steffensen, at ‘Fællessang’ vender tilbage, og atter engang vil det blive med Mads Steffensen og Phillip Faber ved roret.

“Vi gør det igen. ‘Fællessang - hver for sig’ vender tilbage. Det er næste fredag den 23/10 på DR1- og så ellers hver fredag frem til jul,” lyder det fra Mads Steffensen på Instagram.

 

Nyheden betyder altså, at der fra fredag den 23. oktober, altså på næste fredag igen, vil være ‘Fællessang’-underholdning helt indtil jul.

Glæder du dig, til du atter kan synge med på ‘Fællessang’ igen?

Læs også

Udmelding fra WHO: Her bliver de fleste smittet

 

 

Dagens Gossip