DR-stjernen Tobias Hansen modtog pludselig overraskende SMS fra TV 2-profil: Nu er alt vendt på hovedet

21/05/2023 08:47

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter SMS’en fra TV 2-profilen gik det pludselig op for DR-værten.

Mest læste i dag

Hvis du er blandt dem, som DR har en høj stjerne hos - så har du helt sikkert lade øjnene hvile ned over Tobias Hansen, der efterhånden har bidt sig fast på alles læber. 

Og det forstår man skam godt. 

For energibundtet har slået sit navn fast både i radioen, men også når han ruller skærmen. Faktisk ligner hans ageren som vært, at han aldrig har lavet andet. 

Men det er også svært ikke at få et smil på læben, når man stifter bekendtskab med Tobias Hansen, som både slår sine folder som ekspert på cykling og fodbold. 

Og lige hvad angår fodbold, så har den nu 43-årige DR-stjerne altid haft en række idoler, som han rent fagligt vil spejle sig i. 

Det løfter han sløret for i et hudløst ærligt interview med Euroman

Og det var lige netop en af de idoler, der pludselig tikkede en besked ind fra under sidste års Tour de France. 

Her blev DR-stjernen nemlig taget med bukserne nede, da den evigt populære fodboldkommentator fra TV 2, Morten Bruun, pludseligt havde sendt ham en besked. 

Og TV 2-profil lagde ikke skjul på, at han havde siddet i sin bil og lyttet til Tobias Hansens kommentering i radioen, og selv som ikke-cykelfan var han blevet så fanget, at han ikke kunne forlade sin bil, fordi han skulle have det hele med. 

Det vendte også det hele på hovedet for DR-værten, der siden dengang blev bekræftet i, at han er dygtig til det han laver.