DR-vært måtte flygte fra Field's

Foto: Shutterstock

DR-værten måtte flygte, da den 22-årige mand gik amok i Fields med et våben.

Søndag den 4. juli gik en 22-årig mand ind i butikscenteret Field's på Amager. Med sig havde han en riffel og en vilje til at dræbe.

Efter at være trådt ind i butikscenteret, begyndte han at skyde mod flere personer, hvilket har kostet tre personer livet. En mand i 40'erne samt en ung dreng og pige mistede desværre livet.

Læs også

Pølser solgt i Supermarkeder over hele landet tilbagekaldes: Spis dem ikke

Det er en tragedie, som har chokeret hele Danmark, men én af dem, der har været særligt chokeret efter den forfærdelige episode, er den kendte DR-vært Anna Lin.

Hun var nemlig på vej hen til Field's, hvor hun havde aftalt at mødes med en veninde. Inden de nåede så langt, var de dog nødt til at flygte fra stedet, da den 22-årige gerningsmand var begyndt at skyde.

"Jeg var på vej hen for at spise i shoppingcenteret, og de små tilfældigheder, der gjorde, at jeg ikke var der, da der blev skudt, skræmmer mig," skriver hun i et opslag på det sociale medie Instagram.

Hun afslører også, at hun havde aftalt at mødes med sin veninde, som var med, da tv-værten måtte tage flugten.

Til deres store held blev de mødt af tre mænd ved navn Kim, Christoffer og Jonas, der tilbød dem, at de måtte opholde sig i deres lejlighed, så de kunne komme væk fra gaden.

Derfor sender hun også en stor tak til de tre mænd i teksten på sit opslag.

"Tak til Kim, Christoffer og Jonas, der lukkede @nikitahoffmann (Anna Lins veninde, red.) og jeg ind i deres lejlighed, da vi løb rundt omkring Field’s og var bange," skriver hun.

Hertil skriver hun, at hun naturligvis har dyb medfølelse med dem, der har mistet livet eller er blevet såret, hvad enten det er fysisk eller psykisk.

"Mit hjerte er knust over dem, der har mistet livet, og alle der er blevet såret - både fysisk og psykisk," lyder det fra den 26-årige tv-vært.

Foto: Anna Lin / DR

Hun sender også en opfordring til, at man vælger at tage kontakt til eksempelvis BørneTelefonen eller en krisepsykolog, såfremt man har brug for at tale med nogen om, hvad der er sket.

Til slut skriver hun også, at der er behov for at tale om, hvad der kan få en ung mand til at gøre sådan noget. I samme ombæring slår hun fast, at hun er sikker på, at det ikke er computerspil.

"Hvad får en ung mand til at blive så ond? Det er vi nødt til at snakke om. Og det er ikke computerspil," runder hun af.

Læs også

21-årig pilot død efter myggestik i panden

 

 

Dagens Gossip