Drama i Rema 1000: Har du set ham her?

Foto: Shutterstock

Midt- og Vestjyllands Politi har nu efterlyst en mand, der er mistænkt for at have begået et røveri mod Rema 1000 på Vestergade 11 i Struer.

Den omtalte episode, der startede ud som et tyveri, men udviklede sig til et røveri, fandt sted fredag den 10. juni 2022 omtrent kl. 17.30.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

Heidi Klum smider tøjet: Overlader næsten intet til fantasien

Politiet efterlyser vidner, der kan hjælpe med at identificere en mand, der er mistænkt for at stå bag et butiksrøveri mod en Rema 1000-forretning i Struer.

Det startede som et butikstyveri, da han blot forsøgte at stjæle lidt frugt og en pose chips. Da han forsøgte at forlade butikken, blev han dog konfronteret af en butiksansat – og herfra gik det helt galt.

Da medarbejderen i Rema 1000-forretningen forsøgte at tilbageholde manden, opstod der nemlig tumult, da han tilsyneladende ingen interesse havde i at blive i forretningen.

Dette resulterede i, at han slog ud efter medarbejderen og skubbede vedkommende i brystet.

Herefter lykkedes det for manden, der menes at være mellem 40 og 45 år gammel at kæmpe sig fri, så han kunne forlade forretningen. Ifølge politiet forlod han forretningen i østlig retning på en sølvgrå cykel.

Foto: Politi

Midt- og Vestjyllands Politi har offentliggjort overvågningsbilleder fra butikken, da de håber, at nogen kan hjælpe dem med at identificere manden, der beskriver som normal af bygning, mellem 40 og 45 år, 170-175 cm høj samt med kortklippet brunt hår.

Derudover havde han en sølvfarvet tand ved siden af fortænderne og en næsepiercing. Politiet oplyser også, at han var iført grå jakke/hoodie, cowboyshorts og lyse kondisko. Han medbragte også en gul og sort rygsæk - muligvis en taske fra 'Hus Forbi'.

Læs også

37-årig mand stjal fra supermarked: Du gætter aldrig hvor politiet fandt ham

 

 

Dagens Gossip