Dramatisk ulykke i dansk bageri

Foto: Klaus Bo/Ritzau Scanpix

En kvinde måtte hentes af en ambulance, da hun kom slet til skade på sit arbejde i et bageri.

En kvinde måtte tirsdag eftermiddag haste på skadestuen, efter at hun havde været involveret i en uhyggelig ulykke på sit arbejde ved Røgters Bageri i Hurup.

Læs også

Ti levende killinger dumpet i skraldespand

Ulykken fandt sted da kvinden skulle til at skære noget rugbrød. Kvinden skulle nemlig bruge den store skæremaskine, men desværre fik hun ikke fjernet sine hænder hurtigt nok, og så skar maskinen ind i hendes hånd.

Det resulterede i, at kvinden fik skåret det yderste led af på den ene finger. Det fortæller mediet Nordjyske.

Sygemeldt i tre uger

Efter ulykken blev der ringet til en ambulance, og kvinde blev med det samme kørt på skadestuen. Her skulle hun være okay, selvom hun må undvære sit arbejde i en længere periode.

Hun er nemlig sygemeldt i tre uger.

“Jeg var gået ovenpå for at hvile mig lidt, og pludselig kom hun og kaldte på mig med hånden viklet ind i et klæde. Hun var jo alene i butikken,” fortæller indehaver og bagermester Mogens Andersen til Nordjyske.

Hos Røgters Bageri er de kede af hele episoden, hvor Arbejdstilsynet nu går ind i sagen for at se, hvordan ulykken kunne finde sted.

Allerede på nuværende tidspunkt kan Mogens Andersen dog fortælle, at der var en fejl på sikkerhedsskærmen. Derfor har de nu fjernet maskinen.

Læs også

Har du en af disse apps: Stjæler din Facebook-kode

 

 

Dagens Gossip