Dronning Margrethe bekræfter: Har fået det 3. stik

Her ses dronning Margrethe, kronprinsesse Mary og prinsesse Isabella til prins Christians konfirmation. Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe den 2. bekræfter, at hun har fået det 3. såkaldte booster-stik.

I øjeblikket stiger smittetallene og coronavirussen er igen blusset op i Danmark.

Derfor tilbydes tredje vaccinestik i øjeblikket til særlige grupper.

Læs også

Nye restriktioner? Indkalder til pressemøde

En af dem der har modtaget tredje vaccinestik er dronning Margrethe. Det bekræfter hun overfor Ritzau ved et pressemøde i Tivoli.

Pressemødet blev afholdt i forbindelse med genopsætningen af forestillingen 'Snedronningen'. Her har dronning Margrethe nemlig været scenograf.

Hendes Majestæt fik sit første vaccinestik på årets første dag - nemlig den 1. januar. Tre uger senere blev hun vaccineret anden gang.

Restriktioner kan være på vej 

Tidligere i dag erfarede TV 2, at der kan være nye restriktioner på vej til danskerne.

I dag er Folketingets partiers sundhedsordførere nemlig indkaldt til møde. Ifølge TV 2 vil regeringen her fremlægge en række nye bud på coronarestriktioner. 

Ifølge Jesper Vestergren, der er politisk analytiker hos TV 2, er der blandt andet tale om at udvide brug af coronapasset. Det er dog ikke det eneste der er tale om. Det er nemlig også på bordet, om kravet om mundbind skal genindføres. Et af stederne der bliver talt om i denne forbindelse, er i offentlig transport. 

Der er dog intet der er fastlagt endnu.

Hvis restriktionerne skal genindføres, kræver det et flertal i Folketingets epidemiudvalg.

Læs også

Indfører krav om mundbind på julemarkeder