Dynekongen Lars Larsen er død

Foto: Jysk Danmark

Dynekongen Lars Larsen er gået bort i en alder af 71 år. Det bekræfter Jysk i en pressemeddelelse.

Danmark er blevet en stor mand fattigere. Lars Larsen der tilbage i juni fortalte, at han var alvorligt syg af kræft, er gået bort i en alder af 71 år. Det bekræfter hans familie via en pressemeddelelse fra Jysk Danmark, som Lars Larsen grundlagde i 1979 under navnet Jysk Sengetøjslager.

I juni overlod Lars Larsen styringen til sin søn, Jacob Brunsborg, og det er netop ham, der fortæller, at de her til morgen har mistet deres elskede far til sygdommen.

Læs også

Vild regel trådt i kraft: Fravær i skolen = Fratagelse af børnepenge

"Vi har i dag mistet vores far, mand og bedstefar, og Danmark har mistet en enestående købmand. Han vil blive savnet af os alle, og når vi har sørget over vores store tab, vil vi fortsat gøre vores bedste for at videreføre hans imponerende livsværk" udtaler Jacob Brunsborg, der i juni overtog posten som bestyrelsesformand i Lars Larsen Group efter sin far.

Nåede at fejre 40-årsdag

Det var i 1979 at Lars Larsen grundlagde den første Jysk-forretning. Dette skete på Silkeborgvej i Aarhus. Siden da har butikskæden haft masser af succes, og tidligere i år kunne Lars Larsen fejre Jysks 40-årsdag.

Der gjorde han således den 2. april, hvor han klippede snoren til butikkædens allerførste butik i Irland.

I juni valgte Lars Larsen at dele sin kræftsygdom med resten af verden, og her fortalte han også, at han ikke længere ville stå i spidsen for Jysk-kæden, men at hans søn Jacob Brunsborg ville overtage roret som bestyrelsesformand. Lars Larsen ville i stedet bruge den sidste del af tiden med sin familie.

Jysk har i dag mere end 2.800 butikker på verdensplan, og de har 23.000 ansatte fordelt på mere end 52 lande. I 40 af landene hedder forretningen Jysk, mens den i Tyskland og Østrig kaldes for Dänisches Bettenlager.

Læs også

Så kom frygtet ændring: MobilePay indfører månedligt gebyr

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip