Efter chokerende farvel til 'Vild med Dans' deler Silas Holst nyt: Særligt én ting fanger alles opmærksomhed

24/08/2023 09:34

Emil Martesen

Indland
Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt fra Silas Holst.

Mest læste i dag

Man er vant til og se ham slå sine folder på dansegulvet. 

Og Silas Holst er efterhånden så personificeret af ordet ‘dans’, at hans navn bør stå i deifintionsfeltet, når man slår ordet op i Gyldendals ordbøger. Om det er som professionel i ‘Vild med dans’-regi, eller hans mange sceneoptrædener på diverse musicals i landet. 

Men efter det populære programs 18. sæson, så lakkede det mod enden for Silas Holst.

Det var en beslutning han selv valgte i kølvandet på, at der bag kulisserne voksende en bølge af negativitet og had på sociale medier, som blev en af de primære årsager til hans beslutning om at forlade showet:

"Der er noget med tonen på sociale medier, som jeg har det svært i. Det er én af grundene til, at jeg stoppede. Det er for hårdt til, at jeg kan holde det ud i sådan en intens periode", lyder det hudløst ærligt fra Silas Holst til HER&NU.

Men siden hans exit fra programmet har han bemærket en markant ændring i den negative tone, han tidligere blev mødt med:

"Det er stilnet meget af, efter jeg har valgt den efterårssæson fra".

Han benytter samtidig lejligheden til at understrege sort på hvidt, at der i teaterbranchen ikke huserer den samme negativitet.

Og denne historie kaster lys over de udfordringer, som offentlige personer står overfor i den digitale tidsalder, hvor sociale medier kan være en kilde til både støtte og kritik.