Efter massiv kritik: Nu bryder Silas Holst tavsheden

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

Nu bryder Silas Holst tavsheden.

Tirsdag annoncerede Silas Holst, at han bliver vært for en podcast på DR

En nyhed, som er blevet rapporteret i flere danske medier. 

Desværre har nyheden ført til en række hadefulde kommentarer i forbindelse med artiklerne.

Nogle har endda kommenteret på Silas Holsts udseende, og hentyder til, at han har “fået lavet klamme læber” på grund af et billede, der er blevet brugt i en artikel om hans nye job. 

Og det har fået Silas Holst til at reagere. 

Instagram har den 40-årige danser, skuespiller og musicalstjerne delt et længere skriv, hvor han beroliger de personer, der har skrevet hadefulde kommentarer: 

“Til alle jer andre, som tydeligvis kun har læst en overskrift på en artikel og set det dertilhørende billede (billede 1) – så kan jeg berolige jer med at jeg ikke har fået lavet “klamme” læber, som I kalder det”, skriver Silas Holst og tilføjer: 

“Næ min søn valgte den samme morgen ved et uheld, at fyre baghovedet op i min læbe, fordi han blev glad for at se mig og hoppede op i mine arme, så den flækkede og hævede voldsomt. Men jeg kan forsikre jer om at hævelsen nu er faldet (billede 2) – tak for omsorgen”. 

Det er dog ikke kun hans udseende, som folk har kommenteret på: 

“Dernæst kan jeg også berolige jer der har skrevet følgende kommentarer (resterende billeder) at det er en podcast og altså IKKE TV, så I kan frit se fjernsyn som I plejer”, skriver den 40-årige, som fortsætter: 

“Det havde I fundet ud af, hvis I havde gidet at læse artiklen, som det mindste, inden I foldede jer ud med alle jeres gode one-liners”. 

Du kan læse hele opslaget her

Læs også

Dræbte flere i Fields: Nu er der nyt

 

.

Dagens Gossip