Efter oralsex-skandale og fyring: Nu går Susan K til modangreb

Foto: Susan K

Den tidligere realitydeltager har hyret kendt forsvarsadvokat til at føre sagen mod hendes nu tidligere arbejdsgiver.

Efter tre år på bodegaen hvor Susan K flittigt har langet drikkevarer over disken, må realitystjernen erkende, at hun nu er færdig med at arbejde på bodegaen Kurts Mor i Aarhus. 

Det skyldtes, at hun er blevet fyret med øjeblikkelig virkning onsdag efter en episode, hvor en kvindelig gæst havde modtaget oralsex på en bord i bodegaen, mens Susan K var på arbejde. 

Læs også

Mor opdager røde mærker i sin nyfødte datters ansigt - så afslører overvågning den mørke sandhed

Selv finder Susan K fyringen dybt urimelig, og derfor har hun nu hyret den kendte forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen til at føre sagen mod hendes nu tidligere arbejdsgiver, skriver Ekstra Bladet

- Hun er som bartender ikke ansvarlig for, hvad nogle gæster laver, og hun forsøger efter bedste evne at stoppe det, der er i gang. Derfor er det efter min opfattelse helt uberettiget dels at fyre hende, dels at hænge hende ud på nettet, hvilket jo får konsekvenser for hende, da hun er en kendt person, forklarer han til Ekstra Bladet og fortsætter: 

- Så nu prøver vi i samarbejde med hendes fagforening at finde ud af, hvilke retslige skridt, vi skal tage.

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Michael Juul Eriksen er en af Danmarks førende forsvarsadvokater. Han har ført et hav af større sager kendt fra medierne og har vundet nogle af de mest spektakulære sager i landet. Blandt andet har han fået frikendt Hells Angels-rockeren Jørn 'Jønke' Nielsen for drabsforsøg og sigøjnerbossen Gimi Levakovic for udvisning.

Tyve bryder ind i fyrværkeri-containere fire gange - de havde bare overset vigtig detalje

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip