Efter Pernille Peterssons død: Nu reagerer døtrene med rørende ord

20/10/2023 10:16

Kamille Isaksen

Indland
Foto: PR
Foto: PR
Musicalstjernens døtre har sat flotte ord på, hvem deres mor var, efter hun desværre afgik ved døden den 17. oktober.

Mest læste i dag

Danmark mistede en stor musikalsk stemme den 17. oktober, da den talentfulde Pernille Petersson tabte sin kamp mod kræften i en alder af blot 50 år.

Udover sin markante karriere inden for musicals, revyer og Dansk Melodi Grand Prix, efterlader hun sig to døtre, der nu udtrykker deres taknemmelighed og kærlighed til deres afdøde mor.

Det skriver SE & HØR

På Facebook har døtrene delt deres hjerteskærende reaktion på morens bortgang. De fremhæver Pernille Peterssons varme og omsorgsfulde natur. Selv i hendes kamp mod kræften bevarede hun en usædvanlig positivitet i livet, hvilket hendes døtre tydeligt er taknemmelige for.

En af døtrene mindes, hvordan hendes mor sagde, "Trods diagnosen har det her på en mærkelig måde været det bedste år i mit liv." Et udsagn, som illustrerer Pernille Peterssons utroligt positive sind.

Døtrene lover i deres opslag på Facebook at ære deres mors minde ved at passe på hinanden og gøre hende stolt. Deres savn og sorg skinner igennem, når de afslutter med ordene: "Vi elsker dig, og vi vil savne dig til uendelig tid." Deres smertefulde farvel er en stærk påmindelse om den dybe kærlighed og taknemmelighed, som familiemedlemmer deler, og hvordan musikeren Pernille Peterssons liv og væsen vil fortsætte med at inspirere dem.