Efter slagtning i Løvens Hule erkender iværksætter: Det var fair

Løverne i denne sæson af Løvens Hule: Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Jesper Buch. Foto: Per Arnesen.

Det var ikke pæne ord, der kom fra løverne, men det var fair, mener iværksætteren selv.

Man kan ofte fornemme gennem skærmen, at det er nervøsitet i kroppen hos de iværksættere, der pitcher deres ideer for de fem løver i DR-programmet Løvens Hule.

Løverne i denne sæson er_ Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Jesper Buch. Foto: Per Arnesen.

I det seneste afsnit fik især ét iværksætterpar en hård medfart, da de skulle præsentere deres bæredygtige børnetøjsbrand Vac Vac studio.

Læs også

Peder skuffet over TV2: Kvinderne var ikke pæne nok

“Hvor lang tid har I øvet jer på det pitch,” spurgte Jesper Buch Signe og Josefine, kvinderne bag brandet, da de havde fortalt om deres ide. Han var ikke tilfreds med præstationen.

Jesper Buch var langt fra tilfreds med pitchet fra Vac Vac studio. Foto: Per Arnesen.

“Jeg synes, det var fuldstændig uforberedt. Jeg synes faktisk, at det var et skod-pitch,” sagde Jesper Buch ærligt og efterlyste en plan fra de to iværksættere.

“Det var fair”

Signe Østerlind, der stod bag pitchet, fortæller til Se & Hør, at det var en fair bedømmelse af deres præsentation. 

“Jeg vil sige, at vores pitch ikke var som alle andres. Det er bestemt ikke det, jeg er god til - jeg er god til at lave mit arbejde. Og når man bliver nervøs, så kommer der måske ikke de ord ud af munden, som man gerne vil have. Men i forhold til pitchet synes jeg, det var fair behandling,” fortæller hun.

Siden besøget i Løvens Hule, som blev optaget i august sidste år, er det lykkes at få en anden investor med på ideen om bæredygtigt børnetøj, fortæller Signe Østerlind til Se & Hør.

“Den vildeste sæson”

Det er den 6. sæson af Løvens Hule, der lige nu løber over skærmen. Jacob Risgaard, der sammen med Jesper Buch er en af de fem investorer, har i et opslag på Instagram lovet, at det bliver “den vildeste sæson af løveburet til dato.”

Jacob Risgaard har i et opslag på Instagram lovet, at det bliver “den vildeste sæson af løveburet til dato.” Foto: Per Arnesen.

Om han får ret, kan ses i programserien, der vises på DR 1.

Læs også

Christiane Schaumburg-Müller erkender problem med mad

 

 

 

Dagens Gossip