Efter stor nyhed: Nu deler populær ‘Vild med dans’-stjerne endnu en stor nyhed

28/05/2023 13:34

Jesper Bengtson

Indland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der sker meget hos den populære herre for tiden.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at sløret blev løftet for, at parret var gravide.

Kort før jul meddelte Rasmus Kolbe, der også er kendt som ‘Lakserytteren’, og kvinden i hans liv, Sarah Olufsen, at de ventede barn sammen.

Parret er efterhånden et godt stykke inden i graviditeten, men de skal væbne sig med tålmodighed lidt endnu, da barnet er sat til at komme til verden til sommer.

Det betyder dog ikke, at parret venter med at trække overskrifter indtil da.

Rasmus Kolbe har netop været på knæ for Sarah Olufsen, og hun takkede ja, da han stillede hende det store spørgsmål.

'Stillede Sarah det store spørgsmål. Hun havde heldigvis JA-hatten på,' skriver Rasmus Kolbe i sit opslag på Instagram, hvor forlovelsesringen også vises.

Det skriver B.T.

Det betyder altså, at parret snart får bryllupsklokkerne til at bimle, men det er endnu uvist, hvornår vielsen skal finde sted.

Parret, der til dagligt bor på Frederiksberg, har i skrivende stund ikke nogle børn, hvorfor de bliver nybagte forældre til sommer.

Til dagligt laver Rasmus Kolbe YouTube-videoer og bøger til børn, men han har også gjort sit indtryk på et mere voksent publikum, da han indtog dansegulvet med Mille Funk i den seneste sæson af ‘Vild med dans’.

Ikke nok med det, så er han også kreativ direktør i et marketingbureau. Hans nu forlovede, Sarah Olufsen, er molekylærbiolog, som er en beskæftigelse, der er i en helt anden boldgade end hendes kommende ægtemand.