Efter trist meddelelse fra Caroline Flemming: Nu er der nyt

08/09/2023 08:28

Emil Martesen

Indland
Foto: Olufson Jonas/Ritzau Scanpix
Foto: Olufson Jonas/Ritzau Scanpix
Nu er der langt om længe nyt.

Mest læste i dag

I en rolig og fornem forstad i Hellerup blev stilheden brudt for knap fire måneder siden, da en af Danmarks kendte personligheder, Caroline Fleming, blev offer for et indbrud, der efterlod hende uden luksusvarer til en værdi af omkring 3,5 millioner kroner.

En episode, der ikke kun rystede hende, men også satte fokus på en stigende bølge af kriminalitet rettet mod kendte personer.

På den skæbnesvangre aften den 20. maj, omkring klokken 23.08, trængte tyve ind i Flemings pragtvilla på Lemchesvej.

Og her så de sig ikke tilbage.

De forsynede sig grådigt med en række eksklusive genstande, der talte alt fra designertasker fra de mest eftertragtede mærker som Hermès, Chanel og Christian Dior, til et glitrende Franck Müller brilliant-ur.

Et tyveri, der ikke kun måles i materiel værdi, men også i den personlige krænkelse, det er at få sit hjem invaderet og sine værdigenstande stjålet.

Det skriver B.T.

Men retfærdigheden synes at være på vej.

For nylig kunne Nordsjællands Politi løfte sløret for, at de har anholdt to unge mænd, 26 og 27 år gamle, mistænkt for ikke kun dette indbrud, men også et andet højprofileret tyveri hos fodboldstjernen Kasper Dolberg.

Et tyveri, der også omfattede stjælelse af værdifulde genstande, inklusiv et unikt Hublot-ur med Ajax-urskive.

Caroline Fleming, der købte sin villa tilbage i 2020 for 24,5 millioner kroner, har været igennem turbulente tider, med denne hændelse og en igangværende familiestrid omkring Valdemars Slot på Tåsinge, der har været i familiens eje i 11 generationer.

Og på trods af disse prøvelser, har hun udvist stoicisme og taknemmelighed over for politiets indsats i sagen.

Gennem sin presseagent Elisa Lykke, lagde hun ikke skjul på sin glæde over politiets efterforskning, selvom hun ikke har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Mens sagen fortsætter, og de anholdte nægter sig skyldige, er der for alvor lagt i kakkelovnen til et spændende udfald.