Efter trist meddelelse fra Rasmus Seebach: Nu er der endnu mere trist nyt

25/09/2023 12:49

Emil Martesen

Indland
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Nu er der endnu mere trist nyt fra brødreparret.

Mest læste i dag

Når blodsbånd knækker, og familiefejder bliver offentlige, er det ikke kun de involverede, der mærker konsekvenserne.

Og det gælder i særdeleshed for Seebach-brødrene, Rasmus og Nicolai Seebach, der har været synonyme med dansk popmusik i årevis.

Men nu er det slut.

Der skal nemlig ikke komme penge mellem gode venner - og åbenbart heller ikke mellem brødre.

En engang harmonisk musikalsk alliance mellem brødrene Rasmus og Nicolai Seebach synes at være på randen af sammenbrud, da en bitter strid om indtægter fra deres musikforretning har antændt en konflikt mellem de to kunstnere.

Radiotavshed og uenigheder hersker nu mellem Tommy Seebachs to sønner, hvis musikalske karriere tog fart med udgivelsen af singlen "Engel" tilbage i 2009.

Men i dag står de over for en skillevej, hvor Rasmus Seebach har meddelt sin storebror, Nicolai Seebach, at de ikke længere vil dele indtægterne fra deres bemærkelsesværdige musikforretning:

"Det er korrekt, at vi er ved at splitte firmaet op", bekræfter Nicolai Seebach til SE og HØR.

Artiklen lægger heller ikke skjul på, at Nicolai Seebach angiveligt skulle have forlangt tre millioner kroner for at blive købt ud af deres fælles firma.

Og i en branche, hvor image og offentlig opfattelse er altafgørende, kan denne familiefejde have langtrækkende konsekvenser. Det er ikke kun et spørgsmål om penge, men også om integritet, loyalitet og den skrøbelige balance mellem familie og forretning.

Ifølge SE og HØRs oplysninger har de to brødre heller ikke mødtes, siden Rasmus bekendtgjorde, at han ville have det hele og ikke lader til at gå med på det kompromis.

I dag har ingen af dem angiveligt lyst til at være i stue med den anden.