Efter trist meddelelse: Sådan er Mikkels Hansens tilstand

Skrevet af Emil Martesen

14 uger siden

|

06/03/2024
Indland
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Sådan er den danske landsholdsstjernes tilstand.

Dagens topnyheder

Mikkel Hansen er ude på ubestemt tid, hvilket betyder, at Aalborg Håndbold i de kommende kampe må forsøge at klare sig uden den erfarne bakspiller.

Det er klubben selv, der har besluttet, at Mikkel Hansen ikke skal spille kampe lige nu.

Sådan skrev B.T. via Nordjyske tirsdag eftermiddag.

Aalborg Håndbold begrunder den store beslutning med, at Mikkel Hansen har haft hofteproblemer; og de håber inderligt på at have ham klar, inden de træder ind i sidste del af sæsonen:

"Han har døjet lidt med lysken efter EM, så mere er der ikke i det. Men vi har heller ikke råd til at sætte folk i spil, hvis de er småskadede. Det er derfor", siger Jan Larsen, der er direktør i klubben, til B.T.

Direktøren påpeger yderligere, at flere af spillerne har skavanker i øjeblikket, og at det ikke ville værd at risikere, at én eller flere blev skadet i længere tid.

Onsdagens Champions League-kamp

Derfor må Aalborg Håndbold onsdag aften se bort fra Mikkel Hansen i årets sidste gruppekamp i Champions League:

"Det er ærgerligt, men vi er nødt til at investere noget tid i at få ham 100 procent klar igen", lyder det hudløst ærligt fra cheftræner Stefan Madsen.

Men selvom Mikkel Hansens fravær er et hårdt slag for Aalborg Håndbold, tilbyder kampens kontekst dog et sølvfor, idet Aalborg allerede har sikret sig en plads i kvartfinalen og andenpladsen i deres gruppe.

Cheftræner Stefan Madsen og resten af Aalborg Håndbold håber nu på, at deres nøglespiller bliver klar til at træde ind på banen igen, når slutspillet i den hjemlige liga tager sin begyndelse i starten af april.

Men ifølge Nordjyske er det endnu uvist om Mikkel Hansen når at blive klar til starten af april.