Ekstra julegave til danskerne: Udlodder 12 millioner kroner

Foto: Danske Spil

Danske Spil fortsætter i år med en speciel lodtrækning i anledning af julen, som kan give millionregn over Danmark.

Når julemaden er spist, gaverne er åbnet og ris á la manden spist, er julen overstået. Så kan tanken om, at der nu er 365 dage til at glæden kan gentage sig igen føles lang og træls.

Men faktisk er julen i år forlænget med en enkelt dag. Danske Spil vil nemlig fortsætte sidste års Den Store Jule Lotto.

Læs også

Advarer efter dyster rekord: Det vil kun blive værre

Her vil der via en ekstraordinær lodtrækning blive uddelt 12 gange 1 million kroner blandt alle dem, der har spillet Lotto i løbet af december måned. Dermed er der altså mulighed for at runde julen af med en stor gevinst.

”Vi introducerede Det Store Jule Lotto sidste år, fordi vi havde et stort ønske om at samle danskerne om en ekstra, stor juletrækning. Det førte til, at en række danskere 1. juledag fik en flot forsinket julegave. Og i år gør vi det igen. Sidste år var første gang, i år er det ved at være en lille tradition,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil. 

Konceptet er simpelt. Det Store Jule Lotto er en særlig, ekstra lodtrækning den 25. december, hvor der blandt alle de Lotto-rækker, der er blevet spillet de fire første lørdage i december måned, udtrækkes 12 vindere af 1 million kroner.

”Normalt er 1. juledag bare dagen efter juleaften. Vi håber med Det Store Jule Lotto at kunne tilføre dagen lidt ekstra spænding og noget særligt, danskerne kan samles om, når julestøvet så småt er ved at lægge sig,” siger Malene Mølgaard.

Læs også

Chokerende billeder: Far redder hans 2-årige datter fra prærieulv der forsøgte at spise hende

 

Dagens Gossip