Elselskab med håndsrækning til kunderne: Lancerer smart løsning som de første

Foto: Finn Byrum/Ritzau Scanpix

Norlys har lavet en helt ny elaftale, som de lige nu er de første til at tilbyde de danske elkunder.

2022 vil blive husket for mange ting, men de høje strømpriser vil formentlig lægge i hukommelsen hos mange danskere. Aldrig før har der været så stor interesse for at spare så meget strøm muligt samt at have den bedst mulige strømaftale.

Derfor skifter danskerne også elprodukt som aldrig før i øjeblikket. Det kan energiselskabet Norlys bestemt mærke, for her er der travlhed for fuld udblæsning.

Læs også

Du har gjort det forkert hele livet: Sådan skal du egentligt gøre

Rekordmange kunder kontakter selskabet med henblik på at skifte elprodukt. Derfor har Norlys nu lanceret en ny løsning, som blander to normale elaftaler.

- I oktober og november havde vi mange kunder, der skiftede fra PuljeEl til FlexEl for at spare penge ved at bruge strømmen, når den er billigst. Men de seneste dages høje elpriser har fået trafikken til at gå den anden vej. Det er et tydeligt signal om, at der mangler et produkt på markedet, som så at sige tager det bedste fra begge verdener. Derfor lancerer vi KombiEl, som mig bekendt er det første af sin art i Danmark til privatkunder, siger Mads Brøgger, der er direktør i Norlys’ energiforretning.

Med KombiEl bliver halvdelen af kundens forbrug hver time afregnet til en fast pris, mens den anden halvdel afregnes til en variabel pris. Det er altså en blanding af en fastprisaftale og en variabel prisaftale.

Normalt kan man vælge en af disse, men nu bliver det muligt at få begge dele i én. Den faste del af prisen fastsættes for tre måneder ad gangen, mens den variable del skifter fra time til time.

Er man allerede kunde hos Norlys, kan man skifte til det nye produkt pr. 1 januar 2023. Er man ny kunde, kan man tilmelde sig KombiEl på Norlys' hjemmeside.

Læs også

Mand har brugt 100.000 kroner på over 70.000 julelys i haven: Sådan ser det ud

 

Dagens Gossip