Emilie Meng offer for grove vittigheder: Hemmelig gruppe laver grin med den forsvundne pige

Foto: Politiet.

Over 42.000 unge er medlem af den hemmelige gruppe, hvor der nu gøres grin med Emilie Meng, der har været forsvundet i over to måneder.

Det går ikke stille for sig i den lukkede Facebookgruppe 'Offensimentum'.

Over 42.000 unge er medlem af den hemmelige gruppe, hvor der flittigt bliver delt masser af billeder og videoer fra de danske skolegårde og teenageværelser.  

Det drejer sig om alt fra uskyldige billeder fra weekendens udskejelser til videoer af livsfarlige besvimelseslege.

Læs også

Læge advarer mod livsfarlig trend: Danske unge udfordrer hinanden i dødsleg på Facebook

Det til tider kontroversielle indhold er årsag til, at gruppen på det sociale medie i løbet af den seneste tid har tiltrukket sig masser af negativ omtale i medierne.

De kritiske røster har dog ikke fået gruppens medlemmer til at skrue ned for det voldsomme indhold.

I løbet af de seneste dage er blevet delt flere billeder, der gør grin med pigen Emilie Meng, der har været forsvundet i over to måneder.

Det drejer sig om morbide jokes på skrift, der er lagt over eller ved siden af det velkendte efterlysningsfoto af den forsvundne pige fra Korsør. 

I et af disse opslag kan man se to forskellige fotos - det ene viser Emilie Meng, mens man i den anden halvdel af billedet ser et skelet i jorden.

Foto: Facebook

Selvom gruppens administratorer skriver, at man i respekt for familien og pårørende ikke tillader jokes om Emilie Meng, så fortsætter flere af de tusindvis af medlemmer med at dele de 'morsomme' billeder med Emilie Meng.

Til Metroxpress forklarer en af gruppens administratorer, at de har svært ved at følge med i aktiviterne på siden, da der bliver lagt meget indhold op på siden i løbet af bare en enkelt dag.

Foto: Facebook

 

- Vi er 15 moderatorerer til godt 42000 medlemmer, hvilket gør det svært at følge med i hvert eneste opslag, der bliver lavet, forklarer Lucas Fabian fra Offensimentum.

- Vi har også et liv ved siden af, lyder forklaringen fra den unge administrator.

 

Dagens Gossip