En morgen, han sent vil glemme: Fik 2 vilde beskeder

Foto: Shutterstock.com

Denne morgen ville en mand fra Sydsjælland meget sent glemme

“Godmorgen skat, jeg har en god og en dårlig nyhed: Jeg har corona, og vi er millionærer.”

Sådan har det cirka lydt i et hjem på Sydsjælland 2. juledag, da en mand vågnede op og - ligesom mange andre danskere -  startede dagen med at tjekke sin smartphone.

Her var der to nedslående beskeder.

Læs også

Tidligere hjemløs brugte hjemløseavis til at skabe millionvirksomhed

Den første var en positiv coronatest, men det triste blik forsvandt hurtigt.

Der var nemlig også en besked fra Danske Spil.

“Da jeg vågnede d. 26. lå der både en positiv coronatest og et par beskeder fra Danske Spil, som fortalte mig, at jeg havde vundet nogle småbeløb i VikingLotto. Derefter tjekkede jeg min mail, hvor der også lå noget fra Danske Spil. I den mail stod der, at jeg havde vundet en million, fortæller vinderen, der har valgt at være anonym til Danske Spil.

Vinderen troede ikke helt på det til at starte med, da han sjælendt spiller Lotto.

“Jeg kiggede lidt på mailen og ledte efter noget der indikerede, at det var en form for reklame. Det var måske fordi, jeg allerede havde fået to SMS’er om de små gevinster, men ikke nogen om, at jeg havde vundet en million, at jeg var meget skeptisk,” griner vinderen.

Nogen joke var det dog ikke, og manden måtte derfor informere familien, som stadig sov.

Der blev lagt ud med det positive testsvar, som straks lagde en dæmper på humøret, for den ellers juleglade hustru, der havde set frem til dage med familien.

Dog hjalp den næste nyhed gevaldigt på humøret.

“Vi har været på Maldiverne før, og det var en kæmpe oplevelse. Men det er jo ikke gratis. Så vi har talt om at tage afsted igen, hvis vi vandt i Lotto. Så jeg spurgte hende, om vi rigtigt nok havde lavet den aftale. Det sagde hun selvfølgelig ja til, og så kunne jeg fortælle, at vi skal afsted. Og så blev der stille.”

Læs også

Historisk brev på vej til 1,2 millioner danskere: Tjek din e-boks