Endnu en skole ramt af udbrud: 182 elever sendt hjem

182 elever er blevet sendt hjem, efter at der er opstået et udbrud på skolen.

Det skal tages meget seriøst, hvis en person der ofte omgås med andre, bliver smittet med covid-19. Derfor har man nu på en skole valgt at sende hele 182 elever hjem, efter at der er fundet smitte.

Læs også

Vibeke så fortvivlet, ung pige i natbus: Da pigen stod af, stoppede chaufføren og gjorde det utænkelige

Det er på Nyborg Gymnasium, hvor der er blevet fundet smittet hos en elev i 10. klasse. Derfor har Nyborg Gymnasium nu taget konsekvensen, og sendt hele 182 elever fra 10. klasse hjem. Foruden eleverne er også 12 lærere og en uddannelsesleder blevet hjemsendt.

Alle de hjemsendte skal du gennemgå en covid-19-test, og de må først vende tilbage igen, når de har fået to negative testsvar. Det er skolens forventning, at alle vil være tilbage igen, når efterårsferien er slut.

Smitten tager til i Tyskland

Retter vi blikket væk fra Danmark og kigger mod vores naboland Tyskland, så går det desværre den forkerte vej. I Tyskland stiger smitten nemlig voldsomt i øjeblikket, hvor der i går var 4.058 nye smittede. Udviklingen er negativ, og de frygter, at der kan komme op mod 10.000 smttetilfælde om dagen.

“Den nuværende situation bekymrer mig meget. Vi ved ikke, hvordan situationen i Tyskland vil udvikle sig i de kommende uger. Det er muligt, at vi vil se mere end 10.000 nye tilfælde om dagen. Det er muligt, at virussen vil sprede sig ud af kontrol,” lyder det fra Lothar Wieler, der er formand for Robert Koch-instituttet i Tyskland.

Ifølge BBC er det den største stigning i Tyskland siden april.

Læs også

Morten Østergaard bryder tavsheden: Udtaler sig for første gang siden exit

 

 

 

Dagens Gossip