Endnu et smart corona-tiltag i danske supermarkeder

Foto: Shutterstock.com

I går var det særligt kunderne, der blev taget hensyn til med supermarkedernes nye tiltag, men nu er det de anatte, der kommer til at føre sig mere trygge.

Tidligt i går kunne flere danske supermarkeder meddele, at de ville opsætte tape eller mærker rundt omkring på gulvet i butikken, så de handlende gæster blev opmærksomme på, at de skulle holde afstand.

Det tiltag tog danskerne rigtig godt imod, og det samme gjorde regeringen, da Mette Frederiksen nævnte det på pressemødet i går klokken 19.00.

Læs også

Breaking: Kun 10 personer må samles i Danmark

Tiltaget er dog et, der primært kommer de handlende gæster til gode, og dermed ikke et tiltag, der tager hensyn til de ansatte i butikkerne.

Det er der dog også ved at være styr på i flere butikker, hvor særligt Lidl er gået langt for at beskytte deres kunder.

I Lidl har de således opsat et ‘skærm’ mellem kunderne og kasseassistenten. Det betyder, at hvis en kunde pludselig skulle hoste, nyse eller tale, hvor der kommer spyt med ud, så vil det ramme skærmen og ikke den ansatte.

Det mindsker risikoen for at blive smittet, hvis man arbejder i butik, og det er der ingen tvivl om, at de er rigtig glade for i Lidl.

Flere andre danske supermarkeder overvejer ifølge vores informationer at indføre en lignende skærm, så de ansatte også kan føle sig sikre, når de møder på arbejde.

Læs også

Her bor de smittede danskere med coronavirus

 

 

Dagens Gossip