Er brandleder i det lokale brandvæsen: Nu er han sigtet for brandstiftelse

Foto: Shutterstock

Politiet er nu kommet et skridt nærmere en opklaring i sagen.

Der har i de seneste måneder været omkring 40 naturbrande i området omkring Egtved, som ligger mellem Kolding og Vejle. Det har fået Sydøstjyllands Politi til tidligt i forløbet at efterforske brandene som mistænkelige.

Og det skulle da også vise sig at holde stik. Mandag eftermiddag klokken 14:51 blev en 50-årig mand nemlig anholdt i forbindelse med en naturbrand ved Ribevej i Egtved.

Læs også

Per Pallesen afslører nøglen bag det store vægttab: "Det er ligetil"

Ifølge Vejle Amts Folkeblad, så er den 50-årige mands bil blevet beslaglagt, ligesom hans hjem og brandstationen i Egtved blev ransaget tirsdag.

Den anholdte er nemlig leder på den lokale brandstation i Egtved.

Manden nægter sig skyldig, og vil ikke udtale sig under grundlovsforhøret, som tirsdag har fundet sted i Retten i Kolding.

‘Vi og vores medarbejdere er meget berørte af sagen, og samarbejder naturligvis med politiet, hvis vi kan bidrage til efterforskningen. Vi tager sagen dybt alvorligt og følger op med interne undersøgelser’, skriver Falck til TV Syd.

Brandene har fundet sted fra 12. marts frem til 9. maj. Det drejer sig blandt andet om en brand på et hedeområde i Randbøl, ild i en container i Egtved og ild i en stammestak på Springbjergvej.

Hverken personer eller bygninger er kommet til skade under brandene. Risikoen, for at en brand spreder sig, er dog meget høj, når vejret er tørt, som det er tilfældet for øjeblikket.

Læs også

FN er forholdsvis sikre på, at Ukraine har begået alvorlige krigsforbrydelser

 

 

 

Dagens Gossip