Esben Dalgaards vilde vægttab

Foto: René Schütze/Fotograf René Schütze/Ritzau Scanpix,

Esben Dalgaard har deltaget i tv-programmet '12 uger i Helvede', og her har han i den grad fået smidt nogle kilo.

Esben Dalgaard har været igennem et vildt vægttab. Det er et vægttab, som han har opnået i forbindelse med sin deltagelse i programmet '12 uger i helvede', hvor han og en række andre kendte acceptere en komplet forandring af deres hverdag i 12 uger.

For Esben Dalgaard betød det, at han i 12 uger var tvunget til at følge både en stram kost- og træningsplan. For at opnå de mål, der var sat, skulle planen for både kost og træning følges til punkt og prikke.

Læs også

Ærlig Fie Laursen: 'Jeg er så knust'

I slutningen af december sidste år delte den danske skuespiller et mål om at tabe sig 30 kilo på de sociale medier. I et nyt opslag på Instagram fortæller han, at det var et mål, han for alvor begyndte at arbejde hen mod, da optagelserne til 'Kastanjemanden' var overstået.

"En hård kamp for et bedre helbred. Som jeg har sagt ca. en fantasillion gange, så har min rejse IKKE handlet om udseende. Men om at have det godt. Føle sig tilpas og om at være sund, for sin egen og sin families skyld," fortæller han om sin kamp mod vægten.

På Instagram deler han også billeder, der tydeligt viser, at han formåede at tabe sig i et imponerende omfang. Desværre fortæller han også, at kroppen igen er tilbage nær udgangspunktet, da hans fokus er et andet sted.

"Som I ved, så blev forhåbningen om det bedre helbred en kort fornøjelse. MEN den kamp tager vi også med! Kropsligt er jeg dog nærmest tilbage til udgangspunktet, hvilket er surt. Men når nu energien næsten er tilbage for fuld skrue, skal der meget snart knokles igennem igen," skriver han i sit opslag på Instagram.

Privatfoto

Skuespilleren har nemlig fokus på at kæmpe en meget vigtigere kamp: kampen mod cancer. I september afslørede den danske skuespiller, at hans modermærkekræft var vendt tilbage.

Esben Dalgaard afslørede, at hans kræft var vendt tilbage i en videokampagne for Kræftens Bekæmpelse.

"Kræft er noget lort. Men jeg føler, jeg er i de bedste hænder, når jeg hvert tredje uge indtager min plads på Herlev Hospital," lød det fra ham dengang.

Læs også

Sarah tatoverer døtrenes navne på sine bryster - det går ikke som planlagt

 

 

Dagens Gossip