Fætter BR genåbner 25 butikker

Man behøver ikke nøjes med at handle Fætter BR på nettet i fremtiden. Salling Group har netop annonceret, at de kommer til at genåbne 25 Fætter BR-butikker fordelt rundt omkring i landet.

I slutningen af december 2018 mistede flere tusinde deres job, da virksomheden bag Fætter BR og ToysRus gik konkurs. Siden da forsøgte de at åbne op for et lagerudsalg, men det blev skrottet få dage før det planlagte salg.

Siden hen gik Salling Group ind og opkøbte brandet Fætter BR, hvor de blandt andet ville drive webshoppen videre. Webshoppen bliver dog ikke det eneste, som Salling Group kommer til at drive videre, for de har netop offentliggjort, at de kommer til at genåbne hele 25 butikker i landet.

I en pressemeddelelse fortæller Salling Group, at de vil åbne 25 butikker, og de første skal allerede åbne i løbet af foråret.

”Der er tale om et særdeles stærkt dansk brand, og de seneste ugers omtale af BR har understreget, at danskerne meget gerne vil holde liv i BR,” lyder det fra Per Bank, der er administrerende direktør i Salling Group.

Lejeaftaler skal forhandles

Hvor de 25 Fætter BR-butikker kommer til at åbne, er der endnu ikke en plan for. Det handler først og fremmest om at forhandle lejeaftaler på plads. Det betyder, at nogle Fætter BR-butikker, vil komme til at åbne i de samme velkendte lokaler, mens andre af butikkerne kommer til at åbne i nye lokaler.

Planen fra Salling Group er, at butikkerne skal spredes ud over hele landet, men at der i første omgang ikke kommer til at blive placeret en fætter BR på øer, der ikke er brofaste.

Salling Group opkøber Fætter BR

Det var den 17. januar, at Salling Group annoncerede, at de havde overtaget Fætter BR. Salling Group der blandt andet står bag Føtex og Bilka, havde allerede associeret sig med brandet, da de i løbet af juletiden meldte ud, at folk der havde købt legetøj hos Fætter BR, kunne få det byttet i deres butikker.

I forbindelse med overtagelsen meldte Salling Group ud, at de ville sikre sig, at brandet Fætter BR blev på danske hænder, og så ville de samtidig holde Fætter BR-webshoppen kørende. Om det også ville blive til fysiske butikker, vidste de ikke på daværende tidspunkt, men de er således kommet frem til, at der skal åbnes 25 butikker.

Læs også

Alvorlig fejl på iPhones: Dine venner kan lytte med og se dig selvom du ikke tager opkaldet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip