Fie Laursens frække mediestunt koster forholdet

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Fie Laursen delte forleden et frækt billede på Instagram, hvor hun poserer med en ung fyr. Det endte med at koste et forhold.

Det er mindre end en uge siden, at Fie Laursen meddelte, at hun var blevet single. Forholdet med kæresten Daniel gik ikke længere, da han af personlige årsager var nødt til at flytte tilbage til Norge.

Fie Laursen har dog ikke ligget på den lade side siden, da hun allerede har uploadet en ‘walk of shame’-video på sin Instagram-profil dagen efter, og nu optræder realitypersonligheden forholdsvis afklædt på et billede med en anden fyr.

Læs også

Fie Laursen er blevet single - Her er grunden

Der er tale om den 18-årige Elijah Spears, som Fie Laursen netop har lavet singlen ‘Det jeg gør’ sammen med.

Ifølge mediet Se&Hør har de to dog ‘faket’ et forhold, og formålet med billedet var altså et mediestunt, som skulle promovere deres musik…. Og det lykkedes.

Foto: Fie Laursen/ Instagram

Mens Elijah Spears og Fie Laursen kan glæde sig over den ekstra omtale, så er der en person, der langt fra er tilfreds med det.

Elijah Spears var nemlig i et forhold med en anden kvinde, men hun synes ikke, at det var en særlig god ide, at Elijah skulle optræde med sin hånd på Fies afklædte bagdel. Det fik altså den konsekvens, at forholdet sluttede. Det melder Se&Hør.

Læs også

Fie Laursen deler frække billeder af sig selv: ‘Sådan ser jeg ud efter sex’

 

 

Dagens Gossip