Field's melder ud om lukning

Foto: Thomas Rousing/Ritzau Scanpix

Storcentret melder nu ud om lukning.

Søndag aften skete det værst tænkelige, da en gerningsmand skød og dræbte flere personer i shoppingcenteret Field’s. Flere er desuden såret, nogle endda i kritisk tilstand.

Field's var derfor lukket hele søndag aften, da politiet arbejdede på højtryk derude.

Læs også

Video: Her bliver den 22-årige gerningsmand anholdt ved Fields

Mandag er der endnu ikke åbnet op, og det betyder også, at de biler, som holder parkeret i centerets parkeringskælder, endnu ikke har kunne blive flyttet. Dog er samtlige parkeringsafgifter også sat i bero.

Som det ser ud lige nu, så kommer Field’s “minimum” til at være lukket ugen ud - altså frem til mandag den 11. juli. Det skriver Field’s på sin hjemmeside

- Vores tanker er hos ofrene for denne forfærdelige hændelse og deres pårørende samt alle ansatte hos Field's og de mange kunder, der besøgte Field's i dag. Politiet er stadigvæk i gang med at efterforske denne meningsløse hændelse, og vi afventer deres instrukser, lyder det fra Fields.

Mandag morgen kører trafikken omkring Fields da også næsten normalt igen. Motorvejsafkørsel 19 på Amagermotorvejen var spærret i begge retninger, men det er ophævet igen.

Det samme gælder afspærringer ved Vejlands Allé. Det er kun området omkring Field’s, der fortsat er afspærret. Metrolinje 1 stopper igen ved Ørestad, skriver metroselskabet mandag morgen.

Det er også muligt igen at komme til og fra Ørestad Station med tog. Men det er dog kun muligt at komme ned til sporene via cykel- og gangstien Kanalvej, der ligger små 100 meter i østlig retning fra stationens hovedindgang.

Læs også

Chokerende video inde fra Fields: Her lyder skudene

 

Dagens Gossip