Flere danskere går i swingerklub - Unge kvinder knalder i flok

Antallet af swingere stiger, og publikummet bliver stadigt yngre herhjemme.

Swingerklubber er ikke for ensomme Eva fra den kedelige by X-købing. Faktisk er det mere og mere mainstream og tiltrækker især yngre, selvstændige kvinder, der er trætte af at møde deres engangsknald på en natklub.

Der er tilmed sket en stigning af unge swingere de sidste ti år. Det påstår Allan Zeuthen, der er indehaver af landets mest besøgte Swingerklub, Cityswingers. Han uddyber med sin insiderviden:

- Kvinder er blevet mere og mere bevidste om deres singleliv. De gider ikke gå i byen for at score og få dårlig sex med en eller anden, der ikke kan få den op og stå klokken fire om morgenen efter en druktur, forklarer Allan Zeuthen til Dagens.dk.

Læs også: Danskerne køber brugte trusser og beskidte dildoer

Kvinderne fører an
Udviklingen er interessant, fordi kvindernes indtog ændrer de typiske fordomme og kønsmønstre inden for dørene af klubberne, mener han:

- Det er sjovt at se, hvem der udnytter hvem. De her kvinder ved, hvad de vil have, og derfor forelsker nogle af mændene sig i dem. Men kvinderne er der for at få en god oplevelse og bruger derfor nogle gange mændene og spytter dem ud igen.

- De er ikke interesserede i et fast forhold, for de har venner til at gå i biografen med eller dække andre behov end sex med. De er altså afklarede med, at der ikke skal stå en ekstra tandbørste i deres toiletskab, men vil gerne have sex alligevel, siger Allan Zeuthen.

Læs også: Til kvinden, der har alt: Se udvalget af penis-sutsko

Sex på kryds af alder og fag
Mange forskellige typer bruger klubberne, og nogle er mere aktive end andre.

- Hvis du tager en normal aften, vil du se en læge, en advokat, en på stoffer, en der er tyk og en der er tynd. Der er en af alle. Seksualitet er noget for alle, og hende, der er læge, og har et fantastisk familieliv vil også gerne ruskes igennem i en swingerklub af en stilladsarbejder, men hun vil ikke bo sammen med ham. Det handler om at få et godt knald, siger klubejeren.

Derfor ser klubberne både venindepar, kærestepar, ældre par på 70 og unge singler. Særligt gruppen af 20-30 årige er stærkt stigende, og Cityswingers kan snildt fylde lokalerne med 100 besøgende på en aften, der er arrangeret kun til unge. Dertil kommer gruppen af stærke singlepiger i alderen 30-35 år, som også slår et smut forbi oftere.

Læs også: 5 ting jeg lærte, da jeg solgte mine brugte trusser

Fremgang i klubberne
Det er i sagens natur svært at vurdere et præcist antal swingere, men Zeuthens to klubber har alene 25.000 registrerede profiler, og swingerguiden.dk skønner, at antallet af swingere har været støt stigende siden 2005, hvor ca. 18.000 swingere gav den gas i en af landets klubber eller til private arrangementer.

I juli i år er tallet steget til at være steget til mellem 85.000 og 95.000 entusiaster, skriver guiden, som bygger tallene på medlemskaber af landets swingerklubber og et skøn ud fra kendskabet til miljøet.

Læs også: Ny sær fetish: Brad tænder på prutter

Bubber-effekten
TV-kendissen Bubber lavede for nogle år tilbage en dokumentar om swingermiljøet, og det resulterede i et boom af besøgende.

Også i udlandet er denne særlig iscenesættelse af romancen en hobby for nogle. Seriøse swingere kan således både vælge at tage på swingerkrydstogter, besøge udenlandske swingernatklubber i størrelsen af 1000 km2 (nogle med spa, swimmingpool og sauna), og så kan de læse magasinet swinger world, ligesom andre læser en campingguide.

Et knald er med andre ord mere end noget, der foregår i de hjemlige omgivelser for stadig flere danskere.

Læs også: Fem tåkrummende sexskader, der endte på hospitalet

Læs også: Mand får kærestens strap-on siddende fast i numsen

Læs også: Sex er andet end en udløsning

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip