Første spiller sætter nu ord på de tragiske minutter hvor Eriksen kollapsede

Foto: Shutterstock

Den første spiller i landsholdslejren har sat ord på den forfærdelige oplevelse i Parken.

Martin Braithwaite var en af de første spillere, der var hos Christian Eriksen, da den danske fodboldstjerne kollapsede på banen i Parken i Danmarks EM-kamp mod Finland.

Læs også

Live fra pressemøde: Godt nyt om Eriksen

Nu har han også været den første spiller i truppen til at sætte ord på den forfærdelige oplevelse. Det har han gjort i et opslag på sin profil på Twitter. 

"I aftes var et af de mest uhyggelige øjeblikke i mit liv. Mine tanker går til Christian, hans hustru, børn og familie. Jeg er taknemmelig over, at han er stabil og i live," skriver Martin Braithwaite på Twitter, og fortsætter: 

"Lige nu er det alt, der betyder noget. Jeg håber snart at se dig igen, min ven."

Tidligere søndag blev der afholdt et pressemøde af DBU, hvor blandt andet landstræner Kasper Hjulmand udtalte sig. Foruden Hjulmand er det hidtil kun fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, og læge Morten Boesen, der har udtalt sig om Eriksen. 

På pressemødet søndag eftermiddag sagde den danske landstræner, at set i bagklogskabens lys er han af den opfattelse, at det ikke var den rette beslutning, at kampen mellem Danmark og Finland blev genoptaget. 

"Ærlig talt skulle vi ikke have været på banen igen for at spille kampen færdig. Jeg har i dag dårlig samvittighed over, vi var ude på banen igen. Men jeg kunne heller ikke overskue det hele," sagde en ærlig Kasper Hjulmand. 

Derudover afslørede Kasper Hjulmand også, at de i løbet af søndagen har talt med Eriksen. Han udtalte, at det var godt at se hans smil igen, hvorfor det må antages, at de har talt med ham via FaceTime, Zoom eller lignende.

Læs også

DBU melder ud: Nu er der nyt om Eriksens tilstand

"Jeg skrev med Christian i nat, og det var helt fantastisk at se hans smil i dag. Han sagde: Hvordan har I det? I har det nok værre end jeg.  Og det er typisk Christian at tænke på andre end sig selv," fortalte den danske landstræner også. 

 

Dagens Gossip