Føtex raser over tyvagtige forældre: 'Det er simpelthen ikke i orden!'

Polfoto.

Føtex har været nødt til at irettesætte griske forældre på Facebook.

- Det er simpelthen ikke i orden.

Sådan skriver Føtex i et Facebook-opslag, efter et julesokkekaos i en af kædens butikker i Sønderborg.

Her i julen tilbyder Føtex-butikker landet over. at børn kan hænge en julesok op i butikken, hvorefter personalet vil fylde sokken med slik, som børnene kan komme og hente på adventssøndage.

Læs også

Dreng fødes uden arme og ben - se når han tager sine første skridt

Man skulle måske derfor tro, at opslaget er henvendt børn, men det er faktisk forældre, som Føtex retter deres opslag mod. Det er nemlig forældrene, som ikke helt har kunne styre initiativet. 

- Vi elsker at jule for børnene her i butikken- men må desværre se os nødsaget til at opfordre forældre til god opførsel ved tømning af børnenes julesokker. Sokken SKAL tømmes HVER søndag- hvis sokken ikke er tømt, kommes der ikke en ny pose i sokken. Man tager IKKE slikposer fra andre børns sokker, fordi man føler, at ens eget barn er berettiget til 2 poser fordi man glemte at tømme barnets sok - det er simpelthen ikke i orden. Det skulle nødig gå fra at være en god oplevelse for alle børn- til at være en oplevelse præget af griskhed fra andre, skrier Føtex i opslaget. 

LÆS OGSÅ: Seksualundervisning for børn og voksne på Den Blå Planet: Kom og se blåhvalens enorme penis

Opslaget er efterfulgt af mange kommentar, hvor folk deler deres harme over de omtalte griske forældre, som har stjålet slik. 

- Hvor bliver jeg gal over at læse sådan noget. Hvad er det for nogle forældre der gør sådan noget ???? Føj hvor skulle I skamme jer !!!!! Tage slik fra andre børn ......... det er bare for langt ude, skriver Susanne Mulvad. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Og hun bakkes op af mange andre. 

- Hvor er det trist at vi er kommet til et samfund der siger "MIG MIG MIG og KUN MIG, skriver Thina Gettermann . 

Mens en tredje kommentar lyder: 

- Tænk at det er nødvendigt at sige det til voksne mennesker....ikk så sært at børnene bliver der efter, skriver Maj-Britt Larsen. 

Wozniackis kæreste afslører babyplaner: 'Vi skal have børn'.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip