For første gang i ‘Vild med dans’ historie: I aften indtager en af dommerne scenen

10/11/2023 09:13

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Selvom vi er vant til at se denne dommer fredag efter fredag, når danseprogrammet ruller over skærmen, kan seerne se frem til noget af en overraskelse.

Mest læste i dag

I år sidder fem dommere - de faste dommere; Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Sonny Fredie-Pedersen og Marianne Eihilt, samt en gæstedommer - ved dommerbordet i 'Vild med dans' og giver parrene kommentarer og ikke mindst point, når de har ramt dansegulvet.

Men aftenens program bliver en smule anderledes, da en af de faste dommere, Sonny Fredie-Pedersen, også træder ud fra sin normale dommerrolle og indtager scenen.

Under sit kunstnernavn 'Sonny' vil han åbne afgørelsen med sin nye single, 'Energy', og dette er altså første gang, at en dommer indtager scenen.

Men det er ikke kun 'Sonny', der vil stå bag mikrofonen i aftenens program, der vil netop komme en utrolig garvet sangerinde på besøg.

Ifølge Her&Nu kan seerne også se frem til at opleve den 79-årige sangerinde Daimi Gentle live. Hun skal nemlig synge, når Mette Sommer, der er kendt fra 'Bachelor' og 'Bachelorette', og hendes dansepartner Morten Kjeldgaard svinger hofterne til den velkendte klassiker 'Jeg sætter min hat som jeg vil'.

Hvis du ikke kan vente til aftenens program, kan du høre en lille forsmag herunder: