Forfærdelig ulykke på gågade: Baby ramt af faldende tagsten

Skrevet af Kamille Isaksen

09/02/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
En frygtelig ulykke udspillede sig fredag formiddag.

Mest læste i dag

En forfærdelig episode udspillede sig fredag formiddag på Skomagergade i Roskilde, da en mor og hendes baby uventet blev ramt af en tagsten, der faldt fra en høj bygning.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Ifølge Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, blev politiet alarmeret omkring klokken 10.32 via et 1-1-2 opkald.

“Vi får en melding om, at en sten er faldet ned fra en bygning og ramt en mor og hendes baby på gaden. De er begge blevet bragt på hospitalet i en ambulance, mens brandvæsenet nu er på stedet for at undersøge bygningen," fortæller hun.

Redningsaktionen var hurtig og effektiv, med brandvæsenet ankommet til stedet for at sikre bygningen og forhindre yderligere ulykker.

Politiets efterforskning er nu i gang for at fastslå årsagen til, at tagstenen pludselig faldt ned, og om der kan placeres ansvar for hændelsen.

Til trods for den skræmmende oplevelse, er der dog en vis lettelse at spore.

"Begge var ved bevidsthed i ambulancen på vej til hospitalet," siger Tornquist, hvilket indikerer, at skaderne forhåbentlig ikke er livstruende.

Billeder fra gerningsstedet viser brandfolk, som bliver hejst op i en kran for at inspicere den implicerede bygning nærmere, mens et område foran bygningen er blevet afspærret som en forholdsregel.

Yderligere oplysninger ventes, når politiets efterforskning skrider frem, og årsagen til den faldne tagsten bliver klarlagt.