Fra på torsdag finder det sted: Lidl deler stor nyhed

24/10/2023 08:53

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lidl løfter sløret for en stor nyhed, der finder sted fra på torsdag.

Mest læste i dag

Janni Lund Vilhelmsen skal drive Lidls nye butik ved Godsbanen i Aarhus.

I forbindelse med etableringen af Lidls nye hovedkontor ved Godsbanen i Aarhus K, åbner dagligvarekæden torsdag d. 26. oktober en ny butik i stueetagen. Butikken bliver Lidls butik nr. 145 i Danmark, men unikt for denne butik er, at den har en særlig status som Lidls nye flagskibsbutik. Flagskibsbutikken har et salgsareal på 1200 kvadratmeter og tilknyttet et parkeringshus. 

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse.

Og det bliver Janni Lund Vilhelmsen, der skal drive Lidls nye butik ved Godsbanen i Aarhus, når de på torsdag slår dørene op.

”Det er dejligt, at vi nu står med en toptunet butik i stueetagen ved vores nye hovedkontor. Vi tog det første spadestik til dette projekt i september 2021, og nu, to år senere, er vi klar til at tage hul på et nyt og spændende kapitel. Jeg ser frem til at følge butikken og de spændende initiativer, der kommer til at ske,” siger Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl Danmark.  
 
Butikschef Janni Lund Vilhelmsen, som har seks års erfaring i Lidl, vil være den ledende skikkelse i den nye flagskibsbutik. Hun og hendes team, som tæller 23 dedikerede medarbejdere, vil sammen drive butikken på Godsbanen: 

”Jeg er nok en af dem, der glæder sig allermest til åbningen. Jeg har set frem til denne dag i halvandet år, hvor jeg har vidst, at jeg skulle være butikschef for butikken, og nu sker det endelig. Det bliver fantastisk at kunne vise vores kunder butikken og få en hverdag op at køre med resten af teamet. At jeg er blevet tilbudt at lede den nye flagskibsbutik, betyder enormt meget for mig. Det er både med en vis ærefrygt og stor ydmyghed.” 
 
Kunderne vil opleve nye tiltag 
Med flagskibsbutikken er det blandt andet meningen, at man i Lidl vil teste og afprøve nye koncepter og initiativer af, før de eventuelt implementeres i de øvrige butikker. Det er en mulighed, som Janni Lund Vilhelmsen glæder sig over, da det også vil komme kunderne til gode.  

”Kunderne vil opleve nye tiltag i butikken, som i høj grad har en mere lokal tilgang. Det omfatter både flere lokale begivenheder og et større lokalt produktsortiment, såsom vores aktuelle samarbejde med Aarhus Bryghus og Humleland,” fortæller Janni Lund Vilhelmsen. 
 
Foruden de lokale initiativer vil butikken blandt andet også tilbyde måltidsbokse, muligheden for at male frisk kaffe i butikken ved hjælp af en kaffekværn samt et udvidet område med veganske produkter. 

Inviterer aarhusianerne til et eksklusivt kig i butikken  
Aftenen før butikkens officielle åbning er de nærmeste naboer til butikken inviteret til en særlig naboaften i butikken. Her får de besøgende mulighed for at være blandt de første til at udforske butikken, få indblik i de lokale tiltag, der er i vente, og naturligvis hilse på butikkens personale. Udover en forsmag på butikken vil der også være gratis smagsprøver af udvalgte produkter og en stor musikalsk overraskelse. Hvis du som nabo gerne vil deltage, så kig i din postkasse, hvor du meget gerne skulle have modtaget en invitation.   

”Jeg håber, at mange af vores nye naboer har lyst til at kigge forbi. Det er en god anledning til at få hilst på hinanden og få mere viden om butikken – og så er vi jo meget spændte på at høre, hvad de siger til den nye butik og ikke mindst de tiltag, vi har planlagt for butikken,” siger en smilende Janni Lund Vilhelmsen.  

Dagligvarekæden inviterer desuden alle nye kunder til nyåbningsfest torsdag d. 26. oktober kl. 8. Her vil der være gratis morgenmad og kaffe, goodiebags, foodtruck, smagsprøver og særlige åbningstilbud. 

Lidl inviterer byens kunder til naboaften onsdag den 25. oktober fra kl. 17-19, inden butikken officielt åbner dørene for alle kunder torsdag den 26. oktober kl. 8.