Frygtede det værste: Politiet hastet ud til dansk å

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

19/03/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Efter en melding om et mystisk objekt, der flød rundt i åen, rykkede politiet ud til stedet med det samme.

Dagens topnyheder

I de tidlige morgentimer, under en tilsyneladende almindelig tirsdag, blev Årslevs ro forstyrret af en politiudrykning, der hurtigt vakte lokalbefolkningens nysgerrighed og bekymring. 

Anledningen var et mystisk objekt, opdaget flydende i en å ved Dømmestrupvej, som fik alarmklokkerne til at ringe hos de lokale myndigheder. Frygten for, at der kunne være tale om en person i nød, satte straks en redningsaktion i gang.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Foto: Presse-fotos.dk

Men denne morgen skulle vise sig at tage en uventet og mindre dramatisk drejning. Efter en nærmere undersøgelse af objektet, der havde udløst bekymringen, åndede politiet lettet op. Det, der i første omgang blev antaget for at være en mulig person i fare, viste sig at være en forladt scooter, der på uforklarlig vis var endt i åens kolde vand.

Mens politiets hurtige indsats og beredvillighed til at reagere på potentielle nødsituationer blev rost, efterlod episoden også et strejf af mystik omkring, hvordan og hvorfor scooteren var havnet i åen.

Den forladte scooter, nu bjærget fra vandet, står som et stille vidne til en morgen, hvor Årslevs fredelige tilværelse kortvarigt blev forstyrret af en begivenhed, der viste sig at være langt mindre alvorlig end først antaget.

Foto: Presse-fotos.dk