Fyns Politi beder om hjælp: Hvem var manden, der omkom ved en personpåkørsel i Odense?

Foto: Shutterstock

Fyns Politi har bedt offentligheden om hjælp i en tragisk sag fra Odense.

Opdateret: Politiet har nu identificeret personen som en 33-årig mand. Hans pårørende er underrettet.

Tirsdag aften klokken 19:46 omkom en mand på tragisk vis, da han blev ramt af et tog ved togbroen over Kløvermosevej i Odense V, og sagen har nu taget endnu en ulykkelig drejning. 

Politiet har nemlig ikke været i stand til at identificere manden, og de beder derfor offentligheden om hjælp. 

Læs også

Walmart-ansat gik amok: Skød og dræbte seks personer

"Den afdøde mand havde ingen legitimation på sig, og det har derfor ikke været muligt at fastslå, hvem han er. Derfor går Fyns Politi nu ud med et signalement af manden og hans beklædning i håb om, at nogen kan hjælpe med at fastslå, hvem han er," lyder det således fra politikredsen. 

Det bliver desuden understreget, at politiet ikke mistænker, at der ligger noget kriminelt bag dødsfaldet, ligesom det heller ikke mistænkes at være et selvmord. 

Ifølge politiet "tyder alt" på, at manden omkom "ved en tragisk ulykkelig hændelse."

Manden beskrives som: Mand, 20-40 år, almindelig til kraftig af bygning med mørkt hår og mørke skægstubbe. 

Han var iklædt: Sort strikhue med et hvidt 'Carthartt'-logo, hvori der var et rødt hjerte. Under jakken bar han desuden en sort hættetrøje str. XL uden lynlås af mærket 'Snickers Workwear'. På trøjens front var der desuden et 'Snickers'-logo med gul skrift, blå streger og en grå globud bag ved logoet. 

Manden var ydermere iført en blå/hvid stribet trøje af mærket 'Lindbergh' under hættetrøjen. 

Derudover bar han sorte/mørke joggingbukser af mærket 'Adidas', røde sneakers med hvid sål af mærker 'Adidas' i US str. 11 og to par sokker. 

Det inderste par sokker var sorte og af mærket 'Everlast', og det yderste par sokker var lilla striksokker af ukendt mærke. 

"Den afdøde havde umiddelbart ingen tatoveringer eller andre særlige kendetegn på kroppen," lyder det fra Fyns Politi, som man kan kontakte på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen eller kan genkende manden ud fra signalementet. 

Læs også

Postnord advarer: Fup-beskeder i omløb

 

 

Dagens Gossip