Giffel-glad Brøndby-fan er i kæmpe gæld: Brugte 1.500 kroner på at navngive en stjerne

Foto: TV3

Det er lidt af en opgave som Luksusfældens eksperter kommer på i aften, når de skal besøge Nicky fra Brøndby.

Luksusfældens eksperter kommer på noget af en opgave i aften, når de skal forbi Brøndby. Her skal de nemlig forsøge at hjælpe den 27-årige Brøndby-fan, Nicky, der arbejder som pædagogmedhjælper til dagligt.

Nicky har nemlig store kvaler med sin økonomi, og det tager ikke eksperterne mange minutter for at finde ud af, hvor den er gået galt.

Læs også

Breaking: Peter Madsen flygtet

Nickys mor overfører hele tiden beløb til sin søn, da hun tror, at pengene går til at betale huslejen. Desværre viser det sig ikke at være tilfældet, for Nicky bruger dem i stedet på alt muligt andet.

I løbet af et år har moren overført 34.500 kroner til Nicky, og de penge er altså blevet brugt på pizza, sodavand, kanelgifler. Penge der skulle være blevet brugt på husleje og Nickys børn.

Brugte 1.500 på at navngive en stjerne

I alt viser det sig, at Nicky skylder 552.000 kroner væk, og han betaler stort set ikke af på sin gæld. Mest bizart bliver det dog i løbet af programmet, da Jan Swyrtz informerer om, at Nicky har brugt 1.500 kroner på at få navngivet en stjerne ude i rummet.

Hvad stjernen hedder, får man dog ikke at vide i programmet, men hvis du gerne vil se, hvordan det gå Nicky i aftenens program af Luksusfælden, skal du se med klokken 21.00 på TV3.

Læs også

Nu advarer Mette Frederiksen: "Vi går ind i en mere alvorlig fase"

 

 

 

 

Dagens Gossip