Godt nyt: 30 grader på vej til Danmark

14/07/2022 12:29

Mathias Nielsen

Indland
Foto: Graversen Anita / Ritzau Scanpix
Foto: Graversen Anita / Ritzau Scanpix
Den kommende uge byder på høj varme i Danmark.

Mest læste i dag

De kommende dage bliver desværre knap så varme. Torsdag og weekenden byder således på temperaturer på maksimalt 20 grader hvor det desuden vil blive overskyet med mulighed for lidt regn.

Desuden vil der være kraftig vind, særligt ved de danske kyster. Det er altså ikke i uge 28, at man som feriedansker skal regne med at tilbringe tid på de danske strande i høj solskin.

Til gengæld ser det rigtig lovende ud for den kommende uge. I disse dage hersker der en regulær hedebølge i Sydeuropa, særligt i Portugal og Spanien.

Men sådan vil det ikke være for evigt. I næste uge vil det lavtryk, som lige nu befinder sig vest for Spanien nemlig bevæge sig mod nord.

Lavtrykket vil føre meget varm luft op over Frankrig og senere Storbritannien og Benelux-landene. Hvor varm luft, der når op til Danmark, er stadig usikkert.

Ifølge TV 2, så vil der på onsdag kunne blive omkring 28 grader - men det kan sagtens vise sig at blive varmere og over 30 grader i bedste fald.

Mandag begynder luften at blive lidt varmere over Danmark, og vinden vil så småt aftage. Tirsdag vil byde på høj sol og omkring 25 grader.

Onsdag vil der som nævnt tidligere for alvor komme gang i sommervarmen, hvor vi med lidt held kan komme op på 30 grader og måske endda over. Du kan derfor godt forberede en tur til stranden i den kommende uge.