Godt nyt: Ingen af danskerne er smittede med coronavirus

Foto: Shutterstock.com

Ingen af de danskere der blev fragtet til Danmark fra Kina med mistanke om coronavirus, bærer på sygdommen. Det fortæller Sundheds- og Ældreministeriet i en pressemeddelelse i dag.

10 danskere blev fragtet med fly hjem til Danmark fra Kina, og alle 10 valgte at lade sig blive i karantæne i deres hjem til de var sikre på, at de ikke var smittede med virussen.

Særligt to ud af de 10 personer var Sundheds- og Ældreministeriet særligt opmærksomme på, men nu er der rigtig godt nyt.

Læs også

Rebecka begyndte at grine, da hun så hvad der stod på parkeringsbøden

Ministeriet har netop udsendt en pressemeddelelse, og i den skriver de, at ingen af de 10 danskere har været smittet med coronavirussen, og de behøver derfor ikke længere være i karantæne.

“Alle er testet negative af eksperter på Statens Seruminstitut. Ud fra sundhedsmyndighedernes forsigtighedsprincip fastholdes overvågningen af de hjemvendte, og risikovurderingen nedskaleres derfor ikke på nuværende tidspunkt,” lyder det fra sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke i pressemeddelelsen.

Foruden de 10 danskere der blev fløjet fra Kina til Danmark, blev en dansker indlagt på et hospital i Bruxelles med mistanke for coronavirus.

Heller ikke denne dansker var smittet.

Det betyder, at der i skrivende stund endnu ikke er nogle danskere, der er blevet smittet med coronavirus. Hvert fald ikke som er vidende om det.

Læs også

Over 1.000 danskere får ubehageligt brev fra politiet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip