Hedebølge på vej til Danmark

Foto: Shutterstock

Hvis du var bange for, at sommeren var slut, så skal du ej frygte. Der er nemlig en regulær hedebølge på vej til Danmark.

DMI og TV2 er ikke helt enige om, hvor varmt det præcist kommer til at blive, men de er begge enige i, at det bliver meget varmt, og at en hedebølge er på vej mod Danmark.

Allerede i morgen onsdag ventes temperaturen at stige til 25 grader, men det er kun begyndelsen. Kort efter følger nemlig fire dage i streg, hvor der ventes at blive 30 grader.

Læs også

Millioner bliver bevæget, når de ser hvad den lille baby gør nu

Onsdag lyder prognosen på en solrig og lidt skyet dag, hvor temperaturen ventes at ramme de 25 grader. Torsdag skulle blive en dag med masser af sol og temperaturen ventes at ramme de 27 grader.

Fredag tager temperaturen lige et hak opad, da der ventes at blive 29 grader med høj sol.

Lørdag, søndag, mandag og tirsdag ventes der at blive intet mindre end 30 grader alle dage. Lørdag og søndag bliver dog de 'bedste' af dagene, hvis man ikke kan lide skyer. Sådan lyder meldingen hvert fald fra TV2 Vejret.

Hos DMI er man et par grader lavere hver enkelt dag.

Onsdag ventes der 25 grader ifølge DMI, mens der torsdag kan blive op til 28 grader. Fredag ventes ligeledes 28 grader, inden der lørdag meldes om mellem 23 og 29 graders varme.

Søndag forvente DMI også, at der bliver 29 grader, mens de ikke har sat temperatur på, hvor varmt de venter at det bliver mandag og tirsdag.

Deres prognose melder dig, at der vil være en del sol og mest tørt, mens der fortsat vil være varmt.

Læs også

Tragisk ulykke: 11-årig pige druknet i vandland

 

 

Dagens Gossip