Heldig dansker vinder knap 25 millioner kroner - men det stopper ikke her

24/09/2023 14:45

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det stopper ikke her.

Mest læste i dag

En heldig Lotto spiller fra Østsjælland fik lørdag aften ram på Jokeren – men ingen panik – vi slipper en ny løs med det samme igen. Den nybagte mangemillionær går et ualmindeligt festligt efterår i møde efter at have købt to rækker med Joker via sit PLUS-abonnement.

Som om det ikke var nok, ramte to Lotto spillere de syv rigtige tal, der skulle til for at løbe med førstepræmiepuljen. De deler en pulje på hele 18.000.000 millioner kroner – hvilket altså er den største pulje i halvandet år. I påsken 2022 blev der således vundet 19 millioner kroner i Lotto.

Den ene heldige vinder af en halv førstepræmie på 9.000.000 kr. kommer fra Aalborg og har spillet med via nettet. Den anden halvdel af førstepræmiepuljen går til en heldig Lotto spiller fra Vejle kommune, der har spillet 10 rækker via sit PLUS-abonnement:

"Det er fantastisk, når der er nye vindere i et af vores lotterier, og hele fem på en aften er helt særligt – også selvom der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det bliver aldrig kedeligt at dele gevinster ud til danskerne. Vi er opmærksomme på, at det kan være en stor omvæltning at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor giver vi specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på det nye kapitel som millionær eller endda mangemillionær", siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Millionærchance-millioner til Lolland og Fyn
Som sædvanligt blev der udtrukket to nye millionærer ved  ekstratrækningen Millionærchancen. Millionærchancen garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken.

Den ene, nye millionær har spillet fem rækker via sit PLUS-abonnement og kommer fra Lolland. Den anden vinder, som også kan tage 1.000.000 kr. med sig ind i efteråret, er fra Fyn og har spillet med via sin mobiltelefon.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem alle et kæmpestort tillykke.

Lotto vindertal uge 38:
4, 9, 10, 11, 12, 18, 36

Lotto tillægstal uge 38:
2

Lotto jokertal uge 38:
8, 9, 6, 4, 4, 8, 4