Heldig dansker vinder stort millionbeløb

Foto: Shutterstock.com

En heldig dansker vinder en million på et eminent tidspunkt.

Julen står for døren, og mens danskerne kæmper med at få enderne til at hænge sammen, så skal en heldig mand fra det midtjyske ikke bekymre sig om det. 

Han trak nemlig det længste strå i Eurojackpot, og kunne derfor se frem til 2,4 millioner kroner mellem hænderne. 

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse

Men han troede aldrig, at han nogensinde skulle være så heldig, men da omgangskredsen begyndte at nævne, at der da vist var noget med en vinder af en stor milliongevinst, der ikke havde meldt sig, så tænkte han alligevel, at han hellere måtte få tjekket sin Eurojackpot-kupon. 

Og det var han ikke troede sine egne øjne. 

Da han afleverede sin kupon i kassen, så fik han straks at vide, at gevinsten var for stor til at blive udbetalt på stedet: 

”Jeg stod bare stille og roligt og sagde, ’nå… det var da ik så ringe’”, fortæller manden, som efterfølgende fik vished for, at jo: Den var god nok, det var ham, der var den efterlyste vinder af de 2,4 millioner kroner. 

”Det var en god dag, sagt på godt jysk”, tilføjer manden en anelse tørt. 

Men den midtjyske mand løfter dog sløret for, at hverken hus eller julegaver kommer dog til at sluge alle 2,4 millioner, så manden har taget imod Danske Spils millionærrådgivning: 

”Der bliver nok også en del penge, der bare står og trækker renter, så jeg har tage imod rådgivningen fra Danske Spil, så jeg ved, hvordan jeg skal administrere gevinsten. Det er jo ikke hver dag, at man vinder så mange penge,” siger manden.

Læs også

DMI advarer: Det her skal du passe på!

 

Dagens Gossip