Helt vanvittigt smør-tilbud hos Føtex: Så billigt får du ‘det hvide guld’

Foto: Shutterstock

Stigende omkostninger og inflationen har sendt prisen på smør i vejret. Men i disse dage kan smør fra Kærgården købes til lave priser.

I de seneste måneder er prisen steget på et hav af dagligvarer. Blandt andet prisen på smør er blevet sendt i vejret. 

Og i en tid hvor priserne er tårnhøje, og danskerne har svært ved at få enderne til at hænge sammen, så har det medført, at mange danskere forsøger at slå til, når de danske supermarkeder har gode tilbud

Og det må siges at være tilfældet i disse dage, hvor en decideret 'smørkrig' er brudt ud mellem supermarkederne i Danmark. 

Og nu vil Føtex også lege med. 

De har nemlig skruet prisen helt i bund på Kærgården original eller let. 

Prisen er sølle 8.95 kroner, så hvis du lægger vejen forbi Føtex mellem d. 9 og 15. december, kan du købe en pakke smør fra Kærgården til billige penge. 

Og da de langt fra er de eneste der konkurrerer på kærgården, så må vi formode, at det kan hænge sammen med, at supermarkedskæderne forsøger, at bruge en lav pris på ét af de absolut største smørbrands, som trækplaster overfor kunderne. 

Det gælder supermarkederne Netto, aldi og nu også Føtex. 

Pris og betingelser som angivet i Føtex tilbudsavis eller på deres Føtex hjemmeside er gældende. 

Du kan se tilbuddet herunder. 

Foto: Tilbudsaviseronline.dk

Der er dog også rig mulighed for at spare penge på andet smør. Køber du for eksempel en 'Coop Smørbar' i Coop smørbar inden for de næste ti dage, lyder prisen på kun 10 kroner.

 

Dagens Gossip