Her endte det i kaos på den store dag: Nu får Rasmus Seebach skylden

22/09/2023 08:41

Emil Martesen

Indland
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Den evigt populære Rasmus Seebach tilskydes alt skylden.

Mest læste i dag

Introfesten på Rosborg Gymnasium & HF i Vejle tog en uventet drejning, da eleverne pludselig flakkede ud fra arrangementet.

Årsagen? Ingen øl i hanerne og en uimodståelig trang til Rasmus Seebachs kærlighedstekster.

Normalt plejer introfesten at byde på alkohol, men i år fulgte gymnasiet Sundhedsstyrelsens anbefalinger og serverede i stedet sodavand. Dette førte til et massivt flugtudbrud fra festen, hvor eleverne valgte at søge ly og væskemangel på den nærliggende Rock i Byparken.

Det skriver Ekstra Bladet.

Det er endnu uklart, om eleverne smuttede for at dulme deres tørst med en øl eller for at synke ind i Rasmus Seebachs hjertevarme sange, men væk var gymnasiets nyeste elever i hvert fald:

"Vi orienterede bestyrelsen om, hvad der var sket den aften, og det viste sig, at en meget stor del af eleverne var gået, fordi de var til koncert med Rasmus Seebach, som var i byen samme dag", forklarer rektor Hanne Hautrop afslørende.

Introfesten fandt sted den 25. august, samme dag som Rock i Byparken, hvor Rasmus Seebach og popikonet Medina stod på scenen.

Flere bestyrelsesmedlemmer bekræftede, at mange elever allerede havde koncertbilletter til Rock i Byparken, før de vidste, de skulle starte på Rosborg.

Planlægningen for næste års introfest er allerede i gang, og rektor Hanne Hautrop erkender, at det er vigtigt at inkludere eleverne i beslutningsprocessen. Der er flere overvejelser på bordet, men ét er sikkert: de vil forsøge at undgå en gentagelse af årets uventede "Seebach-udflugt."

Rosborg Gymnasium & HF i Vejle var det eneste gymnasium i landet, der valgte at droppe alkoholen til deres introfest, mens de stadig holdt fast i arrangementet.